OI 2024

BOMBA! OVO je najlepša sportistkinja Olimpijskih igara u Parizu prema pisanju Njujork Posta - da li se slažete? (FOTO)

Nemačka atletičarka Alisa Šmit prozvana je "najseksepilnijom sportistkinjom na svetu", prema pisanju "NY Post".

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Đorđe Gvero

27/07/2024 > 10:12

podeli vest:

BOMBA! OVO je najlepša sportistkinja Olimpijskih igara u Parizu prema pisanju Njujork Posta - da li se slažete? (FOTO)
Foto: instagram/ Alisa Šmit


Šmitova je deo nemačke štafete 4 x 400 metara koja je u maju ostvarila olimpijsku normu i time obezbedila učešće na Olimpijskim igrama. Nemica ima dve medalje sa nemačkom štafetom na evropskim prvenstvima za mlađe kategorije.

Lepu Nemicu na društvenoj mreži "Instagram" prati više od pet miliona ljudi, a ukoliko posetite njen profil, biće vam jasno zašto. Šmit često posećuje događaje na crvenom tepihu i premijere i sve dokumentuje na mrežama - na "TikToku" je prati dva miliona ljudi.

Njen način života joj je omogućio da putuje širom sveta i provodi vreme sa nekim od najvećih imena u svetu sporta. Ova 25-godišnjakinja je prošle godine bila u Austriji na skijanju kada je upoznala defanzivca Bajerna iz Minhena Lukasa Ernandeza.

A pre dve godine viđena je u društvu Nejmara, na gala događaju predstavljanja električnog automobila.

Prošlog septembra, nemačka atletičarka je pozirala pored bivšeg šampiona u teškoj kategoriji Entonija Džošue tokom Milanske nedelje mode. Trenirala je sa Borusijom Dortmund 2020. godine, izvodeći istezanje zajedno sa Džudom Belingemom, Manuelom Akanjijem i Tomasom Menijeom.

Šmit je čak pozvala zvezdu Mančester sitija Erlinga Halanda na trku.

Armija fanova će sigurno navijati za nju tokom Igara i nema sumnje da će svi u Olimpijskom selu gledati samo u nju. Alisu krase perfektna figura, ali i savršena duga plava kosa, kao i predivne plave oči.

Nemica sarađuje sa brojnim poznatim svetskim brendovima i zbog svog izgleda zarađuje dosta više novca nego atletičarke koje imaju dosta više uspeha od nje. Alisa je pre tri godine izabrana za najlepšu sportistkinju na svetu, a potom je dobila i ponudu od Plejboja da naga pozira.

Ipak, ona je tu ponudu odbila bez razmišljanja. 

Ostaje nam da vidimo da li će atraktivna nemica napraviti neki značajniji rezultat i doći do medalje ove godine u Parizu.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar