OI 2024

Ima rak kičme, izašla na meč, pa kolabirala na OLIMPIJSKIM IGRAMA U PARIZU: Ceo svet šokiran zbog poteza njenog trenra!

Neverovatna istrajnost i još neverovatnija priča...

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nemanja Negovanović

30/07/2024 > 08:24

podeli vest:

Ima rak kičme, izašla na meč, pa kolabirala na OLIMPIJSKIM IGRAMA U PARIZU: Ceo svet šokiran zbog poteza njenog trenra!
Foto: Printscreen Tvitter


Natali Molauzen, čuvena mačevalica, dolazi nam iz Brazila i njena priča na Olimpijskim igrama u Parizu spada u one neverovatne životne priče.

Nikome od nas nije prijatno kad nas zaboli glava pred posao, ili smo neispavani pred neki ispit, ili nas zaboli stomak pred neki važan događaj, a verovatno ne možemo ni da zamislimo koliko nije prijatno kada vam malo uoči Olimpijskih igara dijagnostikuju kancer kičme. 

Upravo to se dogodilo ovoj sportiskinji iz Brazila. 

Tu bol je spoznala upravo Natali, koja je imala samo dva izbora: Da se preda bolesti ili da nastavi da ispunjava svoje snove i pokaže se na najvećoj sceni i proba da doživi još lepih momenata.

Međutim, da to nije lako pokazalo se već u njenoj prvoj borbi protiv Kanađanke kineskog porekla Rejen Šao. Borbu neće pamtiti po rezultatu, poražena je 15:11, ali je pokazala nešto što je predstavljalo veliki podstrek i motivaciju ljudi širom sveta.

Ona je uspela da da sve od sebe i pruži veoma snažan otpo zdravoj rivalki.

Ipak, to je uzelo daha, pa je tako nakon meča morala da usledi medicinska pomoć kako bi se povratila, pošto je gotovo potpuno ostala bez energije. Delovalo je da ne može da diše, kada su se svi okupili oko nje, a jedan snimak gde njen trener zbunjen seda na stolicu koja je njoj namenjena kruži društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar