OI 2024

NOVI ŠOK U PARIZU: Alkaraz i Nadal ispali sa OLIMPIJSKIH IGARA!

Nadal i defnitivno završava sa tenisom u prestonici Francuske...

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nemanja Negovanović

31/07/2024 > 20:56

podeli vest:

NOVI ŠOK U PARIZU: Alkaraz i Nadal ispali sa OLIMPIJSKIH IGARA!
Foto: AP Photo/Manu Fernandez


Teniski dubl Španije Karlos Alkaraz i Rafael Nadal izgubili su danas od američkog dvojca Ostin Krajiček i Radživ Ram sa 2:0 u setovima i završili su svoj nastup na Olimpijskim igrama.

Na startu meča, Nadal i Alkaraz su izgubili svoj servis već u prvom gemu, čime su Krajiček i Ram poveli sa 1-0. U drugom gemu, Nadal i Alkaraz nisu uspeli da se vrate, izgubivši gem sa 0-40, čime su Amerikanci povećali prednost na 2-0. U nastavku, španski dvojac je uspeo da osvoji svoj servis i smanji rezultat na 2-1. Međutim, u narednom gemu ponovo gube svoj servis nakon duge borbe i nekoliko izjednačenja, pa Krajiček i Ram vode sa 4-2. Na kraju, Nadal i Alkaraz gube još jedan servis gem, čime Amerikanci osvajaju set sa 6-2.

U drugom setu, Nadal i Alkaraz su uspeli da osvoje prvi gem, poveli su sa 1-0. Međutim, Krajiček i Ram su brzo uzvratili, a onda i preokrenuli rezultat na 4-3, nakon što su uspeli da osvoje gem na servis Nadala i Alkaraza bez izgubljenog poena.

Delovalo je da je sve gotovo, ali je posle 5:4 za Amerikance, španski dvojac došao do 40:15, a onda i do brejka za novo izjednačenje i dramu u drugom setu.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar