OI 2024

Da li su SKANDALI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA bacili USPEHE SPORTISTA u drugi plan? Lista je duga, o ovome BRUJI SVET (VIDEO)

Od otvaranja praćenog satanističkim detaljima, do pehova organizatora... OI 2024 ostaće upamćene i po "nesportskim" scenama

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

08/08/2024 > 09:57

podeli vest:

Da li su SKANDALI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA bacili USPEHE SPORTISTA u drugi plan? Lista je duga, o ovome BRUJI SVET (VIDEO)
Otvaranje olimpijskih igara - Foto: K1info/Shutterstock/Tiktok Printscreen/RTBalkan


Olimpijske igre su vrhunac jednog sportiste i nešto što svi dugo čekamo. Međutim, kao i u svemu, tako i na najvećem sportskom događaju, znali su da isplivaju skandali. Međutim, čini se da ova godina obara rekord po bizarnosti.

Olimpijske igre 2024 održavaju se u Parizu, a od samog otvaranja, gde je scena neverovatno podsećala na evrovizijsku, do raznih skandala tokom samog takmičenja, svet je ostao u šoku. Satanistički simboli, jahači apokalipse i LGBT "Tajna večera" izazvali su lavinu negativnih komentara.

Ovogodišnje Olimpijske igre prete da ostanu upamćene po brojnim kontraverzama, umesto po brojnim ostvarenjima sportista. Prvi put u istoriji OI, otvaranje nije bilo održano na stadionu, a iako je sve delovalo spektakularno u Parizu, sitni detalji nisu ostali neprimećeni. 

@rtbalkan

Bizarnosti i skandali na Olimpijskim igrama ⁣#rtbalkan #rtsrbija #serbia #srbija #hrvatska #crnagora #bosna #bih #zanimljivosti #foryou #foryoupage #fyp #fy ⁣#fypシ #olimpijskeigre #olimpijada #pariz2024 #objasnjenje ♬ original sound  - RT Balkan

RT Balkan sumirao je dosadašnje skandale na Olimpijskim igrama u Parizu, i objavio video snimak koji se širi munjevitom brzinom. Po komentarima, zasigurno se može reći da će, pored istorijskih uspeha sportista, ovo biti veo koji se zauvek nadvio nad OI za 2024. godinu.

Ostavite komentar