Priče > Sudbine

CRNI JOVAN je neizmerno zaljubljen u Srbiju i moli Boga za SRPSKI PASOŠ! Njegova dela oduševljavaju Srbe (VIDEO)

Po njemu, ovo je razlog zašto bi svako trebalo da poseti našu zemlju

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

25/10/2024 > 21:41

podeli vest:

CRNI JOVAN je neizmerno zaljubljen u Srbiju i moli Boga za SRPSKI PASOŠ! Njegova dela oduševljavaju Srbe (VIDEO)
Foto: screenshot/Instagram/jibribell


Da su Srpkinje najlepše žene, a Srbija jedna od najomiljenijih zemalja za turiste, da srpska jela i rakije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim potvrdio je i jedan mladi Afroamerikanac, koji se za kratko vreme zaljubio u našu zemlju. Crni Jovan je postao prava internet atrakcija, a koliko on voli Srbe, a i Srbi njega, potvđuju i njegovi viralni snimci koje objavljuje na TikToku.

Naime, Džibri Bel već neko vreme boravi u Beogradu i postao je prava senzacija - ali ne samo zbog toga što se ludo provodi i hvali našu zemlju, već i zbog toga što je veliki humanitarac. 

Foto: screenshot/TikTok/jibribell

 

Nedavno je objavio snimak u kome od siromašne bakice kupuje cveće za koje joj daje mnogo veću sumu novca nego što zaista vredi, a dobija i veliki aplauz od svih prolaznika u Knez Mihajlovoj. Ovaj snimak bi svakome naterao suze na oči. 

@jibribell A beautiful moment in the streets of Belgrade with Baba Anka 🥰 I saw she had been selling flowers from the morning until the end of the night so I wanted you to bless her. ✨ I love this country 🇷🇸❤️ #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

Ali to nije sve, još je emotivniji video gde od malog dečaka kupuje sve narukvice koje prodaje kako bi sakupio dovoljno novca da promeni staklo na telefonu. Dečak ne može da sakrije oduševljnje, jer za svotu novca koju je dobio može da kupi i nov telefon. 

@jibribell One random act if kindness can make a world of diffrence. #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

A kao jedan od glavnih razloga zašto bi svako trebalo da poseti Srbiju po njemu je burek.

@jibribell Where can I find the best burek in the Balkans?!!! Please let me know!!! #serbia #bosnia #croatia #montenegro #macedonia #burek #food #travel ♬ original sound - eldin_asker 🇧🇦

Crni Jovan je često gost u medijima, gde je rekao da ga u Srbiji najviše oduševljavaju ljudi, da su Srpkinje prelepe žene, da od rakija najviše voli da pije kajsiju, i da se moli Bogu da jednog dana dobije srpski pasoš i postane pravi Srbin. Oduševljen je Gučom i srpskom kulturom, krstio se u pravoslavnoj crkvi, redovno posećuje liturgije i posti postove. 

@jibribell I hope everyone has an amazing first day of school! We are always students of life! #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

A kako su mediji pisali, Džibri je muzičar i član je grupe Crni Srbi i oženjen je našom ženom iz Niša, Mionom. Trenutno koristi ime Jovan Crnović. 

Bonus video:

Ostavite komentar