Showbizz > Celebrity

PREKINUTA ILEGALA: Ana Nikolić IZNENADA objavila NOVI ALBUM! Datum izdavanja ima posebnu SIMBOLIKU (VIDEO)

Posle četiri godine od poslednjeg albuma "Klinika" muzička zvezda objavila je pet novih pesama

Izvor: K1info/Gloria

Autor: Milica Tošić

27/06/2024 > 12:16

podeli vest:

PREKINUTA ILEGALA: Ana Nikolić IZNENADA objavila NOVI ALBUM! Datum izdavanja ima posebnu SIMBOLIKU (VIDEO)
Foto: ATA Images/Instagram Printscreen/ananikolic/ATA Images/Prvi red


Popularna pevačica Ana Nikolić rano jutros objavila je svoj novi album pod nazivom "Hvala, doviđenja" koji je publika mesecima priželjkivala. Na albumu se nalazei pet novih pesama 

Svaka numera koja je odabrana da bude na albumu pažljivo je birana, jer stihovi rasvetljavaju mnoge autobiografske momente iz života muzičke zvezde. 

Kako je navela, današnji datum 27.6. za nju ima poseban značaj:

- Svi bitni datumi u mom životu vezani su za broj 27. Rođena sam 27.09. slava mi je 27.10. i ovaj album puštam vam 27.06. Pogodite kada će goreti Ušće?! Hvala Doviđenja! Vaša Ana - napisala je muzička zvezda na "Instagramu".

Ovom izjavom je mnogima probudila radoznalost i najavila svoj dugoočekivani solistički koncert na popularnom beogradskom Ušću. 

Kao što je poznato, pevačica je trebalo da u oktobru 2023. godine održi koncert u Beogradskoj areni, ali je na kraju koncert ipak otkazan, a kao razlog je naveden sukob sa tadašnjim menadžmentom. 

Na ovom projektu Nikolićeva je radila sa sadašnjim dečkom, Goranom Ratkovićem Raletom sa kojim je izvesno vreme u vezi te se nedavno i preselila kod njega u stan.

Iako dugo nisu želeli da obelodane romansu, paparaci su ih uhvatili pa je tek nedavno Rale progovorio za medije otkrivši da uživaju u ljubavi te planiraju i da odnos podignu na viši nivo.

U nastavku poslušajte i ostale numere: 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar