Showbizz > Celebrity

Zavirite u LUKSUZNU VILU Novaka Đokovića! Zlatni detalji, bazen, teretana... a svaka prostorija je u DVE BOJE (VIDEO)

Đokovići su vilu u Marbelji platili čak 11,2 miliona evra, a ona pored luksuznih detalja odiše i pravom toplom porodičnom atmosferom

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

16/07/2024 > 10:43

podeli vest:

Zavirite u LUKSUZNU VILU Novaka Đokovića! Zlatni detalji, bazen, teretana... a svaka prostorija je u DVE BOJE (VIDEO)
Novak i Jelena Đoković u svojoj vili u Marbelji - Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf


Novak Đoković, srpski teniser i svetska sportska ikona, svoj dom pronašao je u šarmantnoj Marbelji, zajedno sa svojom porodicom. Njihova vila smeštena je na uzvišenju sa predivnim pogledom na Mediteran.

Kako su preneli španski mediji, Đoković je iznajmljivao ovu impresivnu vilu po ceni od 10.000 evra nedeljno tokom dva meseca karantina korona virusa, dok su on i njegova porodica boravili u ovom popularnom turističkom mestu.

Vila, koju su Đokovići kasnije kupili za čak 11,2 miliona evra, smeštena je u Sijera Blanci, poznatom delu Marbelje. Iako je prvobitno imala andaluzijski stil, porodica je renovirala deo po deo kako bi je prilagodili svom ukusu, usvojivši princip minimalizma i neutralnih tonova.

Jedan od karakterističnih elemenata ove vile su stepenice od kovanog gvožđa koje vode u privatne delove kuće, ukrašene zlatnim detaljima i impozantnim lusterom.

U unutrašnjosti, prostorije su dizajnirane sa naglaskom na minimalizam, ali i luksuz, sa belim zidovima i drvenim detaljima. Kuća raspolaže sa 9 spavaćih soba, svaka uređena prema ukusu Đokovićevih, te modernim kupatilima opremljenim đakuzijem i spa tretmanima.

Eksterijer ove vile obuhvata prelepu baštu sa terasom koja nudi pogled na bazen i more, opremljenu elegantnim nameštajem.

Za sportistu, kuća takođe uključuje privatnu teretanu i prostrani teniski teren, idealne za treniranje i uživanje sa njegovom decom Stefanom i Tarom.

Đokovićev dom u Marbelji ne samo što odražava njihovu ljubav prema luksuznom, ali nenametljivom životnom stilu, već pruža i udobnost i privatnost za ovu poznatu tenisku porodicu u njihovom svakodnevnom životu.

Pogledajte i kako izleda vila Đokovića u selu Pavlovci, na obroncima Fruške Gore, između Iriga i Rume.

Ostavite komentar