Sport > Fudbal

Zvezda SAVLADALA Čukarički 3:0 na "Marakani"

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0 u okviru 22. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

24/02/2024 > 15:54

podeli vest:

Zvezda SAVLADALA Čukarički 3:0 na "Marakani"
Foto: Starsport


Golove za "crveno-bele" danas su postigli sa bele tačke Gelor Kanga u devetom minutu, Šerif Endiaje u 36. minutu i Osman Bukari u 75. minutu takođe iz penala.

"Crveno-beli" su posle nove pobede ostali na drugom mestu sa 55 bodova, dok je ekipa Čukaričkog sada na četvrtoj poziciji sa 35 osvojenih bodova.

U narednom kolu ekipa Crvene zvezde gostuje fudbalerima TSC-a, dok će Čukarički na Banovom brdu dočekati ekipu Napretka.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 

 

 

 

UŽIVO:

1' Zvezda ima prvi napad u ovom meču, ali je Čukarički uspeo da preseče jedan ofanzivni pas crveno-belih i vrati loptu u svoj posed.

7' PENAL za Crvenu zvezdu!

9' GOL za Zvezdu! Gelor Kanga pretvara jedanaesterac u vođstvo od 1:0

16' Mirko Ivanić je imao izglednu priliku u petercu, ali je lopta na njegovu žalost otišla pored gola.

26' Mirko Ivanić je podelio sjajan pas za Bukarija, ali se napadač Zvezde nije najbolje snašao i šalje loptu pored gola.

34' Olajinka je uspeo da ubaci loptu u kazneni prostor ekipe Čukaričkog, ali su defanzivci brzo reagovali i otklonili opasnost pred golom.

36' GOL za Zvezdu! Šerif Endiaj se odlično snašao u kaznenom prostoru Čukaričkog, prevario golmana gostiju i onda ubacio loptu u praznu mrežu. Zvezda sada ima prednost od 2:0

40' Tošić sjajno ubacuje loptu, ali je ipak bila za nijansu previsoka, tako da nije napadač Čukaričkog uspeo da uputi udarac glavom.

45' Kraj poluvremena! Rezultat posle prvih 45 minuta je 2:0 za Crvenu zvezdu.

 

DRUGO POLUVREME*

 

45'  Počinje drugo poluvreme. Jedna izmena je izvršena - Cvetković je u igri kod gostiju umesto Nikčevića.

55' Čukarički je imao tri sjajne prilike, sva tri puta je Zvezda uspela da se odbrani! Jednom Omri Glazer, a druga dva puta su reagovali defanzivci Crvene zvezde.

61' Bojica Nikčević napušta igru, umesto njega ulazi Mihajlo Cvetković.

70' Čukarički ima inicijativu u drugom poluvremenu, više imaju posed lopte i stvaraju izglednije šanse. Zvezda u ovom momentu deluje kao da je u podređenom položaju.

74' PENAL za Zvezdu!

75' GOL za Crvenu zvezdu! Osman Bukari je bio precizan sa bele tačke i sada je rezultat 3:0 za Zvezdu.

84' Crvena zvezda je imala izglednu kontru, činilo se da će možda doći do četvrtog gola ali je golman Čukaričkog reagovao na vreme i otklonio opasnost.

90' Kraj meča! Sudija je odlučio da ne produži meč, tako da je konačan rezultat posle tačno 90 minuta i konačnih 3:0 za Crvenu zvezdu.

Ostavite komentar