Sport > Tenis

CELA SRBIJA STREPI, ALI ĐOKOVIĆ ZNA ODGOVOR! Novak ima INFORMACIJU da li će Jokić igrati za REPREZENTACIJU!

Đoković je demonstrirao silu u meču drugog kola

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

30/05/2024 > 19:57

podeli vest:

CELA SRBIJA STREPI, ALI ĐOKOVIĆ ZNA ODGOVOR! Novak ima INFORMACIJU da li će Jokić igrati za REPREZENTACIJU!
Foto: Tanjug/AP


Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, a nakon trijumfa protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene, najbolji igrač u istoriji je podelio svoje utiske na konferenciji za medije, gde je, između ostalog, pričao i o Nikoli Jokiću.

Đoković je demonstrirao silu u meču drugog kola, bez problema je savladao neugodnog Karbaljesa Baenu i time najavio napad na tron u Parizu.

Igrao je Nole kao sat, rivalu je prepustio sedam gemova, pa je prošao u narednu rundu, gde ga čekaju Gael Monfis ili Lorenco Museti.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon meča je Đoković dao izjavu na konferenciji za medije, gde se dotakao i Nikole Jokića i njegovog nastupa na Olimpijskim igrama. Kako je Nole istakao, on već sada zna da li će MVP NBA lige biti deo Orlova u Parizu, ali nije želeo da sa medijima podeli tu informaciju.

- Cela Srbija čeka, ja imam ekskluzivnu informaciju, ali ne mogu da je podelim sa vama. Kao navijač, nadam se da će igrati, a kao sportista znam koliko je teško, razumem ga, treba da se odmori. Samo on zna da li će igrati, mi navijamo da ga vidimo. Bogdan je tu on je lider i kapiten, drago mi je da ćemo biti zajedno - rekao je Đoković.

Ostavite komentar