MILENA POPOVIĆ NOVOM OBJAVOM ZAPALILA MREŽE: Pripadnici jačeg pola nižu komentare zbog "izdanja u crnom"
Državna sekretarka u Ministarstvu turizma ne prestaje da oduševljava fanove, mreže gore svakom njenom novom fotografijom, ređaju se reakcije
15.03.2025
Lepota/ModaNA NEJAKIM LEĐIMA PONEO JE TERET NAŠIH IMENA Milena Popović poslala sinu snažnu poruku - danas je poseban dan za njega
Udovica Olivera Ivanovića je objavila zajedničku fotografiju sa svojim naslednikom Bogdanom i čestitala mu divan dan
10.02.2025
BalkanMILENA POPOVIĆ UPUTILA OŠTRE REČI POSLE POMENA: Ovo mora da se uradi za Olivera!
Milena Popović kaže da je potreban ozbiljniji pristup i da se istraga vrati na početak
16.01.2025
SrbijaTUGA NE JENJAVA NI 7 GODINA NAKON SMRTI OLIVERA Milena Popović slikama koje govore više od reči rasplakala Srbiju
Oliver Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine ispred prostorija svoje stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice, sa šest hitaca u leđa
16.01.2025
SudbineBEOGRAĐANI USIJALI TELEFONE HITNE POMOĆI: Svi se žalili na isto, doktorka Popović ima VAŽAN APEL
Vodite računa o svom zdravlju
17.11.2024
VestiUDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA pohvalila se NOVOM FUNKCIJOM u VLADI SRBIJE! (FOTO)
Milena Popović ponovo je dobila značajnu poziciju u Vladi Srbije
04.07.2024
PolitikaUdovica OLIVERA IVANOVIĆA najemotivnija do sad: Nikad sebi neću OPROSTITI što ga nisam odvela sa KOSOVA
Milena Popović navela je da istraga u Prištini stoji u mestu, a otkrila je i kako se oseća njigov sin, 6 godina nakon ubistva oca
16.01.2024
SrbijaMilena Popović o UBISTVU SUPRUGA: Istraga TAPKA U MESTU, ali sigurna sam da ćemo otkriti ko je Oliveru ODUZEO ŽIVOT
Navela je i da istraga tapka u mestu i da joj se čini da što više vremena prolazi, da se ceo postupak vraća unazad
16.01.2024
SrbijaSve je UNIŠTENO, ovo je KATASTROFA! Mileni Popović IZGOREO STAN na Banovom brdu
Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem, rekla je nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića
17.08.2023
HronikaPoražavajuće što se ni posle PET GODINA ne zna ko je UBIO OLIVERA
I dalje verujem u pravdu i verujem u to da ćemo konačno da dođemo do istine, rekla je Milena Popović
16.01.2023
SrbijaOliverova udovica dobila FUNKCIJU u Vladi Srbije - ona je nova državna SEKRETARKA
Popovićeva će biti saradnik ministra Huseina Memića, visokog funkcionera partije Rasima Ljajića
25.11.2022
PolitikaMilena Popović PRVI PUT otkrila KAKO je OSVOJIO Igor JURIĆ
Sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim, kaže ona
28.09.2022
CelebrityMilena Popović o NAPADIMA jer PONOVO VOLI i živi, a ponešto ZAMERA i medijima
Milena Popović iskreno je na K1 govorila o svemu što joj se dešavalo, a priznaje – dešava joj se i dalje
12.09.2022
Sudbine