TUŽILAC TRAŽI JOŠ 15 GODINA ROBIJE ZA ŠARIĆA! Tvrdi da je planirao ubistvo svedoka-saradnika
Na sledećem suđenju koje je zakazano za 3. mart odbrana će izneti završne reči, nakon čega sledi i izricanje prvostepene presude
11.02.2025
HronikaTUŽILAC IZNEO DETALJE PLANA ZA UBISTVO NEBOJŠE JOKSOVIĆA Kakva je uloga Šarića i advokata Lazarevića
Darko je, kako je rekao tužilac, jedini bio oprezan pri korišćenju "Skaja", te je nekoliko puta upozorio pripadnike svoje grupe na greške
10.02.2025
HronikaBOJANA BELIVUK MI JE DALA 80.000 EVRA ZA "GRUBE RADOVE" Svedoci otkrili nove detalje prljavih poslova Nevoljine ekipe
U sudnici je najpre ispitana Nikoleta Mrđa Vasiljević koju su Belivuk i njegova supruga optužena Bojan Belivuk angažovali za izgradnju kuće
30.01.2025
HronikaOSUĐEN JOTKA Sudilo mu se za ubistvo iz osvete!
Pored kazne zatvora sud je Jotiću izrekao i novčanu kaznu od 200.000 dinara
27.01.2025
HronikaNIŠTA OD SUĐENJA BELIVUKU I DARKU ŠARIĆU Vrh mafije trebalo da otkrije misteriju ubistava, a evo šta se desilo
Okrivljeni se terete za dva krivična dela teško ubistvo koja su se dogodila u Atini i na Krfu
27.01.2025
HronikaDNK UZORCI "MAZANI" PO KUĆI U RITOPEKU Prevrnuće vam se želudac od izjava na suđenju Belivuku
Pripadnici grupe optužnicom se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje
23.12.2024
HronikaHRVATIN JE SEKAO NIKOLINO TELO Miljković na suđenju progovorio o stravičnoj likvidaciji Mitića
Na suđenju Belivuku, optuženi iznose primedbe na iskaze okrivljenih-saradnika
23.12.2024
HronikaU MASKIRNOJ UNIFORMI SA PIŠTOLJEM U RUCI Šok fotografije pronađene u telefonu oca masovnog ubice, tu je i meta
Prikazana je i fotografija uverenja da je Radiša Blažić instruktor za snajper, na šta je on rekao da je ponosan
14.11.2024
Hronika"UBIJENA SU MI DECA, MOLIM VAS DA MI DOPUSTITE... IMAM PRAVO..." Drama na suđenju Urošu Blažiću
Sudija je odmah odredila pauzu
14.11.2024
Srbija"DA LI SI SEKAO I MLEO VUKIĆEVIĆA?": Miljković ispitivao Hrvatina u nastavku suđenja Belivukovoj grupi
Miljković mu je postavljao pitanja o prodaji narkotika, novcu, oružju i samoj grupi, odnosno pripadnicima
12.11.2024
HronikaORILO SE: "Zapamti me, ubio si mi dva brata!" Incident na suđenju UROŠU BLAŽIĆU!
Advokat Nebojša Perović istakao je da se Blažić nedolično ponašao
21.10.2024
HronikaKakvi su odnosi bili u porodici MASOVNOG UBICE? Deda UROŠA BLAŽIĆA pred govornicom u Specijalnom sudu
U nastavku suđenja ispitan je Dragan Gavrilović, otac Blažićeve majke, odnosno deda Uroša Blažića
21.10.2024
HronikaBLAŽIĆI SU I PRE MASAKRA MALTRETIRALI MEŠTANE SELA: Šok svedočenje majke RANJENOG MLADIĆA iz Dubone
Milica Ivković tvrdi da su Blažići ubijali pse po selu, da su pucali svake godine za slavu, kao i da je Radiša Blažić uzimao mito od meštana
22.08.2024
HronikaTUŽAN PRIZOR ISPRED SPECIJALNOG SUDA: Nastavlja se suđenje UROŠU BLAŽIĆU, danas reč imaju članovi porodica ubijenih
Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić su sprovedeni iz pritvora u Smederevu u kom su od hapšenja 4. maja prošle godine
22.08.2024
HronikaPorodice ubijenih u MASAKRU KOD MLADENOVCA u MAJICAMA sa potresnim PORUKAMA! Počinje suđenje UROŠU BLAŽIĆU (FOTO)
Uroš Blažić i njegov otac Radiša, koji se takođe nalazi na optuženičkoj klupi, trebalo bi danas prvi put javno da iznesu odbranu
21.08.2024
HronikaBLAŽIĆ PRVI PUT IZNOSI ODBRANU: U Specijalnom sudu u Beogradu sutra SUĐENJE za masakr u DUBONI I MALOM ORAŠJU
I Radiša Blažić koji se takođe nalazi na optuženičkoj klupi, trebalo bi sutra prvi put javno da iznesu odbranu
20.08.2024
Hronika