ČEDA JOVANOVIĆ PLESOM POBEĐUJE NISKE TEMPERATURE: Ponovo se pridržava za jednog prijatelja, a evo ko je u pitanju (FOTO)
Političar Čedomir Jovanović svojim objavama često intrigira javnost, posebno nakon razvoda 25 godina dugog braka
22.02.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ DELI LJUBAVNE SAVETE: O intimnim odnosima je imao vrlo jasnu poruku!
Političar Čedomir Jovanović se često obraća korisnicima mreža na razne načine.
08.02.2025
BalkanKOMŠIJE ZNAJU NAJBOLJE! Otkivaju kako Čeda leči tugu, kao i ko je muškarac sa kojim je političar od razvoda nerazdvojan!
Nakon kraha braka koji je trajao dve deceije, napustio je porodični dom i iznajmio vilu u Zemunu u kojoj trenutno boravi.
24.01.2025
BalkanČEDOMIR JOVANOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN DRAGANI MIRKOVIĆ! Reči političara "kidaju..." čak je i zapevao
Predsednik LDP-a, Čeda Jovanović izuzetno ceni i poštuje život i rad naše najveće muzičke zvezde
18.01.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ SE POSLE RAZVODA NE ODVAJA OD OVE OSOBE: Objavio i fotku, a onda jaka poruka - "Od kada te znam" (FOTO)
Čeda je uz objavu dodao i pesmu pokojnog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića
13.01.2025
PolitikaHOROSKOP ČEDE JOVANOVIĆA SVE ŠOKIRAO Brak sa Jelenom je zbog ovoga morao da pukne! Sada će se zaljubiti do ušiju
Jako je bitan period od marta do 10. aprila da se nešto vrati u kolosek, to mu je poslednja šansa u ovom periodu
13.01.2025
HoroskopČEDA JOVANOVIĆ POSLE RAZVODA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Političar poslao misterioznu poruku - svi se pitaju jedno (FOTO)
Sasvim je slučajno naišao na ovaj prizor i nije mogao samo proči pored toga...
11.01.2025
BalkanOSTAJU SAMO EMOCIJE Čeda Jovanović objavio emotivan snimak, pogledajte koga mazi
Političar objavio video koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
10.01.2025
BalkanODRŽAO SI ME U ŽIVOTU KAD SAM BIO BILJKA! Čeda Jovanović Božić provodi sa njim: "Ljubim te zauvek" (VIDEO)
Emotivnom objavom iznenadio pratioce na Instagramu.
07.01.2025
BalkanČEDA JOVANOVIĆ NA PIJACI Nazdravlja na Badnji dan: "Za neprijatelje nas baš briga" (VIDEO)
Političar lepo raspoložen na veliki pravoslavni praznik.
06.01.2025
BalkanČEDA ZAPLAKAO U EMISIJI: "Nikad iz kuće nisam izašao da me ona nije poljubila"
Jovanović je kazao da mu nije bila namera da nikoga rasplače svojom pričom o razvodu
04.01.2025
PolitikaČEDA LEČI TUGU PO KAFANAMA: Jovanovića pogodila ova pesma, političar na ivici suza (VIDEO)
Političar ostao u korektnim odnosima sa bivšom suprugom Jelenom
26.12.2024
Balkan