"REPERE I TREPERE NE SMATRAM KOLEGAMA" Tanja Banjanin za "Prvi red" oplela po mladim izvođačima (VIDEO)
Pevačica je otkrila i da li je istina da se povukla iz muzike.
13.02.2025
Prvi Red"TREBA PUNO NOVCA" Milena Ćeranić iskreno o karijeri i finansijama (VIDEO)
Iskomentarisala je to što je prati glas da je opasna i da se nje ljudi plaše.
13.02.2025
Prvi RedVEZA SVE OZBILJNIJA Milica Todorović upoznala porodicu verenika "Jako je zaljubljen i ponosan na nju"
Todorovićeva povela verenika na nastup u njegovom rodnom gradu, pa upoznala njegovu porodicu.
13.02.2025
BalkanKRAJ SPEKULACIJAMA DA JE "TURBO ŽURKA" KOPIJA Mimi Mercedes nam je otkrila istinu! (VIDEO)
Već je osvojila simpatije publike i trending listu na "Jutjubu".
12.02.2025
Balkan"NEĆU JOJ DOĆI NA SVADBU" Marija Mikić iskreno o sukobu sa Editom Aradinović (VIDEO)
Pevačica se naljutila na koleginicu, jer joj nije došla na svadbu.
11.02.2025
Prvi Red"JA SAM KUVARICA U TELU PEVAČICE" Neda Ukraden otkriva detalje iz porodičnog doma (VIDEO)
Pevačica pored pevanja najviše voli da kuva.
11.02.2025
Prvi RedFOLKERKA BESNELA NA MOMKA IZ PUBLIKE "Gde dovedoste ovoga ovde? Skloni se!" (FOTO)
Pevačica je potom uradila nešto što je sve iznenadilo.
11.02.2025
BalkanRASPLAKALI SE BEND I PEVAČICA NA NASTUPU Tamara Milutinović posvetila pesmu preminulom bubnjaru (VIDEO)
Otpevala pesmu "Kad zamirišu jorgovani" i pomenula pokojnog kolegu.
10.02.2025
BalkanLJUPKA STEVIĆ PEVALA NAJBOGATIJEM SRBINU U AMERICI Ove dve pesme su ga posebno oduševile (FOTO)
Pevačica se potrudila da napravi atmosferu za pamćenje.
05.02.2025
Balkan"NA MOJU VELIKU ŽALOST..." Ana Nikolić se oglasila i rastužila fanove (FOTO)
Pevačica se vratila nedavno nastupima na velika vrata.
31.01.2025
Balkan"VOLELA BIH DA EVROVIZIJA NESTANE" Indira Radić šokirala izjavom o popularnom takmičenju (VIDEO)
Osvrnula se i na svoj ljubavni život, te okrila da li njen partner iz Sarajeva.
30.01.2025
Balkan