NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA STIVENA SIGALA! Rusi objavili dokumentarac, a glumac "nabacio" više od 20 kilograma (VIDEO)
On je dobio rusko državljanstvo 2016. godine
01.11.2024
Celebrity"Susret koji sam čekao ceo život"! RASTA snimio dokumentarac i EP na Jamajci (FOTO)
Čuvenom reperu, režiju je radila njegova sadašnja devojka
19.05.2024
CelebrityDokumentarac "NAJUSAMLJENIJI ČOVEK U STOKHOLMU?" 7. novembra u Domu kulture Studentski grad
U novembru 2019. godine u Stokholmu, čovek je pronađen u svom stanu tri godine i osam meseci posle smrti
01.11.2023
Film/SerijaUbistvo bez suđenja: TRODELNA dokumentarna serija o ATENTATU na Džona Lenona stiže na Apple TV+
Lenon je preminuo u ponedeljak, 8. decembra 1980. godine, nakon što ga je na pragu njegove kuće u Njujorku upucao Mark Dejvid Čepmen
30.10.2023
Film/SerijaDobro došli u tamu: Sastav THE DARKNESS obeležava DVE DECENIJE od izlaska mega uspešnog PRVENCA
Dokumentarac "Welcome To The Darkness" stiže usred vesti o turneji u čast jubileja i ponovnom izdanju albuma "Permission To Land"
29.10.2023
MuzikaMARTIN SKORSEZE je inspiraciju za DOKUMENTARAC o Bobu Dilanu potražio u IRANSKOM FILMU
Reditelj je već snimio film o Dilanu "No Direction Home", pa ideja o pravljenju još jednog klasičnog dokumentarca nije dolazila u obzir
29.10.2023
Film/SerijaPOSLEDNJA pesma grupe THE BEATLES "Now and Then" biće OBJAVLJENA iduće sedmice
Originalni audio snimak remiksovan je uz pomoć veštačke inteligencije koja je korišćena u dokumentarcu Pitera Džeksona "Get Back"
28.10.2023
MuzikaBekam boluje od ČUDNOG POREMEĆAJA: Kada svi legnu u krevet, ja hodam okolo i - ČISTIM PO KUĆI
Mnogi pominju da ima indicija da zaista pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja
12.10.2023
CelebrityBekam u dokumentarcu PROZVAO suprugu VIKTORIJU: Nije istina da si iz RADNIČKE KLASE, tata tI je vozio BESNA KOLA
Osim njihovog odrastanja, dokumentarac je takođe rasvetlio posledice Dejvidovih navodnih afera
06.10.2023
CelebrityRodžer VOTERS objavio SAOPŠTENJE povodom dokumentarca u kojem je prikazan kao ANTISEMITA
Film potpuno iskrivljuje i pogrešno predstavlja moje stavove o izraelskoj državi i njenoj političkoj ideologiji, cionizmu, naveo je muzičar
01.10.2023
DisplayUBIJALA sam se: Naomi Kembel PRIZNALA da ju je ZAVISNOST umalo koštala života
Ona je u dokumentarcu "The Super Models" izjavila da se sa zavisnošću borila pet godina, kao i da je 1999. kolabirala tokom snimanja
21.09.2023
CelebritySINDI KRAFORD progovorila o TABU TEMI: Otac me je PRATIO na audicije, jer je MANEKENSTVO druga reč za PROSTITUCIJU
Nikad nisam razmišljala o karijeri modela, rekla je u dokumentarcu "The Super Models", koji će premijerno biti prikazan 20. septembra
16.09.2023
CelebrityREDITELJ Luka Popadić: Dokumentarac "Moja švajcarska vojska" UZBUDLJIV je poput komedije sa BALKANSKIM crnim humorom
On navodi da je film njegova životna priča, kao i mnogih drugih koji su služili vojsku koja ima neobične načine funkcionisanja
14.09.2023
Film/SerijaMila Turajlić za Reflektor: "Scene iz fonda Labudović" je DIPTIH o našem najtalentovanijem SNIMATELJU
Premijera će biti sredinom septembra u SAD
05.09.2023
Film/SerijaREDITELJ Mateja Rackov za Reflektor: Fascinira me životna priča OPERSKOG pevača Željka Lučića
Rackov garantuje da će biti interesantno i šire od našeg prostora zato što ljudi hoće da čuju šta značajna imena imaju da kažu
04.09.2023
Film/SerijaPrinc Hari ORKIVIO PORODICU za svoju DEPRESIJU: Ležao sam SKLUPČAN NA PODU - niko mi NIJE POMOGAO
Princ Hari ne prestaje sa optužbama na račun svoje porodice
31.08.2023
CelebrityDOKUMENTARAC "The Lost Weekend: A Love Story" o LJUBAVNOJ AFERI Džona Lenona i Mej Peng
Posle pola veka, Mej Peng iznosi detalje o svojoj burnoj ljubavnoj vezi sa Lenonom kada je imala 23 godine i bila njegova asistentkinja
28.08.2023
DisplayZbog VELIKOG INTERESOVANJA publike dokumentarni filmovi rediteljke MILE TURAJLIĆ ponovo u Beogradu
Dokumentarni diptih sastoji se od dva dugometražna ostvarenja koji vode na arhivsko putovanje kroz proces stvaranja projekta Trećeg Sveta
27.08.2023
Film/SerijaNovi DOKUMENTARAC o gitarskoj legendi KARLOSU SANTANI stiže u bioskope OVE JESENI
Čuveni muzičar je tokom karijere snimio 26 albuma sa grupom Santana, dok je pod svojim imenom objavio sedam studijskih izdanja
20.08.2023
Muzika