"KOSOVO JE SRBIJA I BESKRAJNO VAS VOLIM" Vučić poslao moćnu poruku posle uspeha Srpske liste (VIDEO)
"Srpska lista je osvojila deset od mogućih deset mandata, biće brana daljim Kurtijevim napadima", poručio je Vučić
09.02.2025
PolitikaSREĆEMO SE NA SRETENJE Aleksandar Vučić otkrio kada će doneti Deklaraciju o Vojvodini u Srbiji
Rezervnu otadžbinu nemamo, naglasio je Vučić
07.02.2025
PolitikaMOĆNA VUČIĆEVA PORUKA: Izabran sam da ne dozvolim da ulica upravlja Srbijom, već njeni građani odlukom na izborima
Predsednik se oglasio nakon dvodnevne posete Rasinskom okrugu
01.02.2025
PolitikaNOVA BRUTALNA PORUKA KARLEUŠE: Studenti su podmićeni. Kukaće i oni i njihovi roditelji!
"Predsednika podržava narod koji je masovno za njega glasao i naravno da ovi koji pozivaju na njegovo ubistvo mogu da mu popuše ku*ac"
18.01.2025
BalkanMLADA SRPSKA POLITIČARKA SE DIREKTNO OBRATILA PUTINU: Zahvalila mu na poruci koju joj je poslao! (FOTO)
Posebnu zahvalnost je istakla i Lavrovu
15.01.2025
SrbijaBRUTALNA PORUKA MLADE SRPSKE POLITIČARKE: "Ja nisam dobra vila! Meni će ove godine biti najbolje, a vi koji..."
Ana Grozdanić, funkcionerka SPS, posebno se osvrnula na one koji joj ne žele dobro
03.01.2025
SrbijaPREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO SUŠTINU BORBE I OPSTANKA NAŠEG NARODA "Znate li koja ptica se popne orlu, pa ga kljuca stalno?"
Rekao je veliku istinu o našem narodu.
30.12.2024
Politika"PA, ČEKAJ, TOLIKO KONCERATA..." Lepa Brena je ovom porukom ohrabrila Aleksandru pred spektakl u Beogradu (VIDEO)
Prijovićeva je nakon koncerta nazdravila i družila se sa predstavnicima medija.
23.12.2024
BalkanAKO MISLITE DA SAM ASAD I DA ĆU DA BEŽIM - NISAM! Vučić saopštio dve dobre vesti za Srbiju, a onda je imao snažnu poruku
Mnogo para se spolja ulaže u rušenje Srbije i njene slobode, ali, garantujem vam, Srbija će pobediti
09.12.2024
PolitikaU TOKU HIBRIDNI RAT PROTIV SRBIJE I VUČIĆA: Predsednik uputio moćan odgovor!
Na brutalnu kampanju koju vode protiv njega odgovorio je moćnim rečima
09.12.2024
Politika