BAKA PRASE OSUO PALJBU PSOVKI NA PEVAČICU Jutjuber ne spušta loptu: "Mora da ima s*ks da bi išla na letovanje"
On ne prestaje da vređa javne ličnosti, a ni one koje se ne eksponiraju javno...
01.02.2025
BalkanJEZIV PRITISAK NA PROFESORE I UČENIKE "Treba da se pojavimo u školi da im je**** majku" (AUDIO)
Učenik u Bečeju želi da se obračuna sa onima koji nisu za bojkot nastave uz pretnje i psovke
22.01.2025
Politika"BIO SAM POD DEJSTVOM ALKOHOLA I HOĆU DA SE IZVINIM" Mlađi Balijagić uvredio verske zajednice, a sad hoće da povuče reč
Almir Balijagić je uputio javno izvinjenje svim građanima zbog vređenja verskih zajednica.
25.12.2024
HronikaŠAPIĆ UZVRATIO IVANOVIĆU "Rekao je da sam p**da! To zahteva uličarska pravila!"
Uličarske metode nikad nisu dobre. On bi to morao da zna jer se hvali da je odrastao na beogradskim ulicama, naglasio je Šapić
25.12.2024
BeogradGOVORE DA SAM NENORMALAN, MANIJAK I BUDALA Vučić odgovorio na uvrede, dve stvari nije mogao da im prećuti
Predsednik je ocenio da Srbija koja je za rad uvek će pobediti one koji su za građanski rat
02.12.2024
PolitikaCECA STIGLA NA SUĐENJE SA KARLEUŠOM! Ročište zbog UVREDA brzo završeno, a evo i zbog čega
Ceca i Jelena Karleuša se ponovo sastaju u sudnici
08.07.2024
BalkanPRAŠINA SE NE SLEŽE! UNIJA ROMA NESTOROVIĆU: Izostalo je izvinjenje, ispravite štetu nanetu ROMSKOJ ZAJEDNICI!
Uvažavanje različitosti i poštovanje svih građana su temelji demokratskog društva , rekao je predsednik Unije Roma
08.02.2024
PolitikaOvakve UVREDE nisu viđene do sada na POLITIČKOJ SCENI: Vučić progovorio o NAPADIMA na njegovu majku Angelinu
Predsednik je otvoreno govorio o napadima opozicionih medija
04.11.2023
PolitikaSergej Trifunović proteran iz Hrvatske! ZABRANJEN mu ULAZAK u EU i još tri zemlje
Srpskom glumcu određena je zabrana ulaska i boravka u EEP u trajanju od jedne godine
10.09.2023
RegionKakva SRAMOTA: Traže da NOVAK ĐOKOVIĆ bude hitno SUSPENDOVAN sa US opena
Nole je imao izliv besa, zbog kog je dan posle finala sankcionisan
18.07.2023
TenisVučić naložio Martinoviću DA SE POVUČE iz Skupštine: OGORČEN SAM zbog onoga što je IZGOVORIO U PARLAMENTU
Predsednik Vučić je kazao da je primetio da su se tog dana mogle čuti i različite druge uvrede u parlamentu
06.07.2023
PolitikaOŠTAR TON u skupštini Srbije: Poslanici OSUDILI Milivojevićevo PONAŠANJE prema Neveni Đurić
Skupština Srbije završila je večeras rad, a nastavak sednice je zakazan za sutra
07.06.2023
PolitikaOglasila se Dodikova ĆERKA u vezi sa SKANDALOM sa ĐOKOVIĆIMA: Pošto niko neće da kaže, evo ja ću
Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, oglasila se povodom skandala na RTS-u
27.04.2023
RegionMožeš ti to MNOGO BOLJE: Mladi bračni PAR na meti, jer je žena KRUPNIJA od muža
Oni svakodnvno dele zanimljive video snimke na TikToku, uživaju u svojoj sreći i nije ih briga šta drugi misle
19.03.2023
MozaikUVREDI ME, UVREDIĆU TE: Uvrede koje najviše pogađaju žene i muškarce
Kada ženi kažete "luda si" ona će to da poveže s tim da je histerična, a muškarci "glup si" povezuju s tim da su nesposobni
09.03.2023
MozaikPredsednik odgovorio na UVREDE NAVIJAČA: Sve pare su dobili od ZLOG VUČIĆA
Zamolio sam Kineze da finansiraju FK Partizan, a košarkaški klub - toliko su para dobili da je sramota da mi ne viču "Vučiću p..."
11.02.2023
Time Out