JOŠ NISU PREBROJANI SVI GLASOVI CIK prespor - evo šta su im glavni izgovori
Pokret Samoopredeljenje i dalje vodi sa 40,84 odsto, odnosno 341.672 osvojena glasa
13.02.2025
PolitikaPOŽAR NAPRAVIO HAOS U OŠ "VUK KARADŽIĆ" Evo šta će biti sa đacima na Kosovu i Metohiji
Požar u selu Batuse je tokom noći lokalizovan, a pripadnici takozvane kosovske policije vrše uviđaj.
12.02.2025
HronikaODBIO SAM DA KONKURIŠEM U USAID Šok izjava Arno Gujona: Nudili su mi veliki novac... (VIDEO)
Moj brat i ja smo i sa 19 godina znali da su sve te subvencije zapravo konopci kojima će oni nas vezati
11.02.2025
SrbijaAMERIKANCI VEĆ OTCEPILI VOJVODINU Srpkinja Milena im jednim potezom pokazala šta je čije (FOTO)
Dok sa nestrpljenjem čekamo Sretenje i Deklaraciju o Vojvodini u Srbiji, izgleda da su je Amerikanci već otpisali kao deo naše zemlje
11.02.2025
PolitikaSRPSKI NAROD POKAZAO DA GA TEROR ALJBINA KURTIJA NIJE SLOMIO Đurić: Čestitam braći i sestrama na KiM istorijsku pobedu
Odličan rezultat Srpske liste omogućiće Srbima na Kosovu i Metohiji da politički artikulišu svoju volju, naveo je ministar spoljnih poslova
10.02.2025
Politika"KOSOVO JE SRBIJA I BESKRAJNO VAS VOLIM" Vučić poslao moćnu poruku posle uspeha Srpske liste (VIDEO)
"Srpska lista je osvojila deset od mogućih deset mandata, biće brana daljim Kurtijevim napadima", poručio je Vučić
09.02.2025
Politika