NEMA ZA VAS MUZIKE, BOTOVI Fanovi kupili karte za koncert benda Oejzis, pa doživeli šok!
U početku su fanovi mislili da je mejl lažan
09.02.2025
SvetNAPRAVIĆE VAMA PUTIN EVROVIZIJU KOD KUĆE Stiže Intervizija - osim Rusa, pevaće Kinezi, Indijci, Kubanci...
Rusija se prvi put takmičila na Evroviziji 1994., samo nekoliko godina posle raspada Sovjetskog Saveza
04.02.2025
SvetBAKA PRASE NAPADNUT Ucenjuju ga gej snimcima (FOTO)
Najpopularniji influenser na Balkanu Bogdan Ilić ponovo je u centru homoseksualnog skandala.
24.01.2025
Celebrity"UMIREM, DRAGO MI JE ŠTO IMAM RAK" Vedrana Rudan iščekuje smrt, otkrila šta je u bolesti pozitivno i dobro!
"Plenković je jednostavno glup čovek", jedno je od shvatanja Vedrane Rudan iznetih u kolumni.
15.01.2025
BalkanMILOŠ BIKOVIĆ SLAVI ROĐENDAN! Glumac napunio 37 godina, a pre 15 ga je proslavila uloga koju njegov kolega nije želeo!
Ovaj filmski hit je izašao krajem 2010. godine, kada je Miloš Biković imao samo 22 godine.
13.01.2025
BalkanJOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA NA "PESMI ZA EVROVIZIJU" Prekršeno jedno strogo pravilo, RTS odmah reagovao
Pesma Evrovizije 2025. godine održaće se u Bazelu od 13. do 17. maja
08.01.2025
BalkanSELAKOVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI MILORADA MILINKOVIĆA "U najdubljem mraku je palio svetlost"
Poručio je da će Milinković živeti večno u srcima svih koji su imali privilegiju da mu budu savremenici.
07.01.2025
BalkanODRŽAO SI ME U ŽIVOTU KAD SAM BIO BILJKA! Čeda Jovanović Božić provodi sa njim: "Ljubim te zauvek" (VIDEO)
Emotivnom objavom iznenadio pratioce na Instagramu.
07.01.2025
BalkanZAMALO DA ZAVRŠI U BELOM ROBLJU Isplivali detalji burne prošlosti pevača koji je uhapšen sa Gogom Sekulić
Malo ko zna da je bio otet tokom nastupa.
25.12.2024
CelebrityOVAJ PEVAČ JE PRIVEDEN SA GOGOM SEKULIĆ Pre hapšenja objavio snimak iz automobila, evo šta je radio (FOTO)
Folk pevačica Goga Sekulić je navodno uhapšena zajedno sa kolegom, pevačem Aleksandrom Misojčićem Xanderom, kako prenose mediji.
25.12.2024
CelebrityBLEJK LAJVLI PREKIPELO Podnela tužbu za seksualno uznemiravanje "Pokazivao mi je fotke nagih žena i neprimerene snimke"
Jedva su završili film zbog "neprijateljskog radnog okruženja".
21.12.2024
SvetSUPRUGA MU BRIJE LEĐA, A NEMAJU INTIMNE ODNOSE Robi Vilijams otkrio detalje o braku i intimi sa taštom
Pevač je jednom prilikom otkrio neobične detalje iz svog braka i borbe sa zdravljem.
18.12.2024
Celebrity