NAPRAVIĆE VAMA PUTIN EVROVIZIJU KOD KUĆE Stiže Intervizija - osim Rusa, pevaće Kinezi, Indijci, Kubanci...
Rusija se prvi put takmičila na Evroviziji 1994., samo nekoliko godina posle raspada Sovjetskog Saveza
04.02.2025
Svet"PRIČAJU DA TREBA DA SE PLATI 10.000 EVRA..." Sloba Vasić otkrio istinu o "Zvezdama Granda"
"Grand je uzimao jedan deo, mi smo imali drugi, objasnio je on.
29.01.2025
BalkanOBJAVLJENE PESME KOJE SE BORE ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU Biće gusto - svaka miriše na pobedu! (VIDEO)
Objavljen je i redosled nastupa u polufinalnim večerima.
27.01.2025
BalkanDA LI SE SPREMA "BOMBA" U EVROLIGI? Saša Obradović u Beogradu gledao meč u društvu agenta!
Makabi je trenutno u ozbiljnoj krizi i problematičnoj formi
27.12.2024
KošarkaSLEDI KONAČAN OBRAČUN: Garbahosa o dolasku NBA u Evropu i sudbini Evrolige!
Sprema li se finalni obračun Evroliga i FIBA?
21.12.2024
KošarkaPayten Hackathon 2024: Pobedničko rešenje tima Michigan osvojilo glavnu nagradu od 555.555 dinara
Ove godine na Payten Hackathon-u takmičilo se trinaest programerskih timova
04.12.2024
TehnologijaISPLIVALE TAJNE IZ "ZVEZDA GRANDA": Džejla Ramović otkrila kakve je probleme imala tokom takmičenja
Pevačica se susretala sa predrasudama.
03.12.2024
BalkanCRNA GORA VEČERAS BIRA PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU: Biće vam iznenađenje kad čujete ko je favorit! (FOTO)
U revijalnom delu, kako smo saznali, nastupice Sergej Ćetković, Elena Risteska, Danijel Popović...
27.11.2024
Balkan"SPONTANO SE DESILA LJUBAV" Pobednica "Zvezda Granda" u vezi sa sinom folk zvezde
Družili su se, a onda se rodila ljubav.
22.11.2024
BalkanŠVAJCARCI SADA PLAČU, A KADA IH JE BRIH GURAO ĆUTALI SU: Posle meča sa Srbijom krive im sudije
Ko gubi, ima pravo da se ljuti
16.11.2024
FudbalODABRANA JE NOVA NAJLEPŠA SRPSKA REČ - RASANICA: Pogodite šta to znači?
Novu reč predložila ju je šestogodišnja Elena Kosanić iz Sremskih Mihaljevaca
08.11.2024
SrbijaVATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA NE ZNAJU ZA PORAZ! Vlahopulos: Osećam se sjajno u Srbiji i drago mi je da sam deo kluba
On je imao mnogo reči hvale za nekoliko izuzetno mladih i talentovanih igrača
06.11.2024
Ostali sportovi"PRINUĐEN SAM" Boban Rajović otkazao nastup na "Monteviziji", izneo razloge i iznenadio mnoge
Pevaču je velika želja da predstavlja Crnu Goru na "Evroviziji".
04.11.2024
Balkan