Vesti > Društvo

"Ispoštovane sve procedure u školi u Barajevu"! Evo šta kaže Gorunović povodom VRŠNJAČKOG NASILJA u toj ustanovi

Policija u Barajevu je privela trojicu maloletnika zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanja

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

25/09/2024 > 20:53

podeli vest:

"Ispoštovane sve procedure u školi u Barajevu"! Evo šta kaže Gorunović povodom VRŠNJAČKOG NASILJA u toj ustanovi
Foto: Tanjug printscreen


Pomoćnica direktora Osnovne škole "Knez Sima Marković" Gordana Gorunović izjavila je danas, povodom vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u toj školi, da su ispoštovane sve procedure u školi po zahtevu ministarstva i Višeg javnog tužilaštva.

- Cilj je da se deca osećaju bezbedno, oni su dobro, sve je ispraćeno po proceduri od viših istanci u rekordnom periodu - rekla je Gorunović za Tanjug.

Kako su ranije preneli mediji, u Osnovnoj školi "Knez Sima Marković" u ponedeljak se dogodilo vršnjačko nasilje, kada su trojica učenika sedmog razreda zlostavljala učenike petog razreda te škole.

Foto: Shutterstock

 

Zlostavljanje se dešavalo nekoliko dana u muškom toaletu tako što su učenicima petog razreda uzimali džeparac, tukli ih, a jedan od tih učenika sedmog razreda ih je navodno primoravao da skidaju donji veš i dodirivao ih po genitalijama.

Kako mediji navode, policija u Barajevu je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom privela trojicu maloletnika zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanja, a jednom je napisana i prijava za polno uznemiranje.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar