Vesti > Društvo

PALMI UMRO BRAT, pa poslao jasnu PORUKU Vučiću i Dačiću (VIDEO)

Želim da vas informišem da mi je umro brat, reči su kojima je Dragan Marković započeo svoje obraćanje građanima Srbije

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

03/10/2024 > 14:51

podeli vest:

PALMI UMRO BRAT, pa poslao jasnu PORUKU Vučiću i Dačiću (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva


Dragan Marković Palma podelio je prijateljima video snimak i kazao da se trenutno nalazi u Nemačkoj i da mu je umro brat.

- Želim da vas informišem da mi je umro brat. To mi nije rođeni brat, nemam rođenih... nego četvrto koleno, ali sam svakako to teško podneo - kazao je Palma u video obraćanju.

Marković je dodao da se trenutno nalazi u Nemačkoj gde je doputovao da malo odmori od svega i istovremeno je imao poruku za predsednika Srbije i za građane naše zemlje. On je poručio da mi ne smemo naše praunuke da stavljamo u situaciju da sutra ratuju, dosta je toga bilo.

- Srbija mora da ide napred. Ekonomska stabilnost je bitna za Srbiju...Mi treba sami da odlučujemo šta će Srbija da uradi... - kazao je, između ostalog, Palma ističući da podržava odluke koje (na međunarodnom planu) donosi predsednik Srbije Vučić.

Zahvaljujem se i ministru Dačiću koji se zajedno sa predsednikom Vučićem bori za Srbiju na međunarodnom planu i ulaže napore da bude manje kriminala u Srbiji - dodao je u video zapisu Dragan Marković Palma.

On je kazao da su nam deca najvažnija.

- Dete je stvoreno iz ljubavi i to dete treba da se bori da i samo nešto stvori i zaradi... poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Na kraju je pozdravio sve građane Srbije, a posebno svoje Jagodince. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Ostavite komentar