Vesti > Hronika

UBIO SE BRAT učesnika rijalitija Mihailo Janjušević

Janjušević je stekao popularnost kao maneken, glumeći u spotu pevačice Dare Bubamare

Izvor: K1info

Autor: pulsonline.rs

25/12/2023 > 21:55

podeli vest:

UBIO SE BRAT učesnika rijalitija Mihailo Janjušević
Foto: screenshot/instagram


Prema nezvaničnim saznanjima, Marko je pronađen mrtav, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo i Marko godinama unazad nisu bili u dobrim odnosima, ali nisu mnogo jedan o drugom govorili javno.

Janjušević je stekao popularnost kao maneken, glumeći u spotu pevačice Dare Bubamare, dok se kasnije posvetio zaradi putem društvenih mreža.

Mihailo se poslednji put oglasio povodom spekulacija da ulazi u rijaliti šou-program "Zadruga 7 Elita", krajem septembra tekuće godine.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene deset godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - napisao je pre tri meseca Mihailo Janjušević na društvenim mrežama.

Ostavite komentar