Vesti > Hronika

Policija opkolila UBICU koji se krije u šumi! Na MESTO ZLOČINA stigao i Ivica Dačić

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipe kao i Hitna pomoć

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

15/07/2024 > 21:43

podeli vest:

Policija opkolila UBICU koji se krije u šumi! Na MESTO ZLOČINA stigao i Ivica Dačić
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Na mesto zločina u selo Topolnica kod Majdanpeka stigao je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Napadač još nije uhapšen, pretpostavlja se da se krije u šumi.  Očekuje se da u selo, koje je blokirala policija, stignu i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) koji su krenuli iz Beograda, kao i helikopter MUP.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipe kao i Hitna pomoć. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen. U potragu za ubicom uključila se i helikopterska jedinica MUP. 

Kako javlja reporter Informera, pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

Interventne ekipe policijaca iz Majdanpeka naoružani automatskim puškama, džipovima odlaze ka salašima i šumi koja se nalazi iznad njih. Pretpostavlja se da se ubica tamo sklonio.

Meštani kažu da je ubica iako u poznim godinama, veoma vitalan i dodaju da je lovac. Kako se saznaje, svađa koja je prethodila tragediji je izbila zbog požara. 

Podsetimo, stariji muškarac, P.P. (89) koji je večeras hicima iz puške ubio dvoje ljudi Radeta i Rumenu J, ranio je i meštanina koji je u blizini gasio požar na njivi.

Ostavite komentar