Showtime > Celebrity

Ivan Bosiljčič je LJUBIO OVU BALERINU tokom PAUZE u vezi sa Jelenom Tomašević: Radi u pozorištu i OPASNO JE ZGODNA

Glumac i pevačica su se tajno venčali 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu

Autor: K1 info/Glossy

26/06/2023 > 11:55

podeli vest:

Ivan Bosiljčič je LJUBIO OVU BALERINU tokom PAUZE u vezi sa Jelenom Tomašević: Radi u pozorištu i OPASNO JE ZGODNA
Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages


Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević uživaju u bračnom životu 12 godina, a kruna njihove ljubavi je ćerka Nina. 

Iako su danas ideal skladnog odnosa, tokom njihovog zabavljanja došlo je do zahlađenja odnosa, kako se navodilo, pa su posle godinu dana veze raskinuli na godinu dana.​ Doduše, oni to nikada nisu ni potvrdili ni demantovali, ali sve naslućuje da su se stvari tako odvijale.

No, bilo kako bilo, par je ubrzo obnovio vezu, a brzo nakon toga usledilo je tajno venčanje. Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, zavetovali su se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. 

Međutim, kako su pisali mediji, dok je veza sa Jelenom bila na pauzi, glumac je uplovio u vezu sa balerinom Lidijom Novaković.

U to vreme Ivan je bio zvezda telenovele "Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave. Ivan i Lidija upoznali su se tokom mjuzikla "Cigani lete u nebo" u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a ona bila deo baletske postavke. Navodi se da je ova romansa, manje-više, bila tajna, a u prilog tome govori i da nikada o njoj i nisu želeli da pričaju.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je, navodno, učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, piše Hello.

Lidija je veoma aktivna na društvenim mreža,a, gde objavljuje kostime i scenografiju pozorišnih scena, a objave joj neretko komentariše glumica Tijana Kondić.

Kako se navodi, Ivanova i Lidijina veza trajala je nekoliko meseci.

Ostavite komentar