Showtime > Celebrity

BARBIE DIJETA opčinila svet: Margo Robi je za ulogu pila POSEBAN ČAJ

Film "Barbie" je za samo nekoliko dana prikazivanja već zaradio vrtoglavih 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama

Autor: K1 info/Glossy

27/07/2023 > 22:02

podeli vest:

BARBIE DIJETA opčinila svet: Margo Robi je za ulogu pila POSEBAN ČAJ
Foto: Tanjug/AP Photo Chris Pizzello


O australijskoj glumici Margo Robi (33) ceo svet priča jer igra glavnu ulogu u hit filmu "Barbie". 

Kada se pravi jedan tako veliki projekat poput ovog, onda je potreban jako veliki tim. 

To, između ostalog, podrazumeva i nutricionistu. Uloga nutricioniste jeste da glumcima pomogne da se fizički pripreme za određenu ulogu.  U ovom slučaju, zadatak je bio da Margo ima besprekornu liniju i sjajan ten. 

Naravno, to nije jedina stvar koju je Margo, koja ima jako interesantnu životnu priču, morala da uradi kako bi se na pravi način spremila za ulogu čuvene lutke. 

Kako piše magazin Harper’s Bazar, glumica je išla i na  LED terapije, limfne drenaže, lasere, masaže, ali, i ono što je ženama širom sveta privuklo najviše pažnje - Barbie dijeta.

Za ishranu Margo Robi bila je zadužena Jasmina Vico, ekspert za negu kože. Njena dijeta je bila bazirana na jednom, može se reći i specijalitetu srpske kuhinje - kiselom kupusu.  

- Osim što je uzimala probiotike i ostale dodatke ishrani, Margo je konzumirala i fermentisanu hranu kao što su kiseli kupus, kimči i kefir, gorke namirnice i bobičasto voće - otrkrila je Jasmina Vico.

Uz to, ona je Robijevoj savetovala da pije i jedan specijalan čaj.

- Čaj od čička pomaže u ispiranju jetre, što kožu čini zdravijom jer proizvodi više glutationa koji doprinosi sjaju i blistavosti. Sve su Barbike pile taj čaj - rekla je ona.

Inače, film "Barbie" je za samo nekoliko dana otkako je izašao, već zaradio vrtoglavih 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama. Tako je nadmašio prethodni rekord od 17.5 miliona dolara, koje je držalo ostvarenje "Guardians of the Galaxy 3".

Dosta se spekulisalo koliko su glavni glumci, Margo Robi i Rajan Gosling zaradili od pomenutog ostvarenja, a list "Variety" saznaje da je glumica dobila vrtoglavnih 12.5 miliona dolara, a isto toliko dobio je i Rajan.

 

Ostavite komentar