Showtime > Celebrity

Kuća Jelene Tomašević i Bosiljčića pokazuje da DETALJI i ZELENILO čine OAZU MIRA: Prepišite TRIKOVE za uređenje doma

Pogledajte kako njihov dom izgleda prelepo, a evo kako da i vi vaš doterate po svojoj želji

Autor: K1info/glossy

08/10/2023 > 13:52

podeli vest:

Kuća Jelene Tomašević i Bosiljčića pokazuje da DETALJI i ZELENILO čine OAZU MIRA: Prepišite TRIKOVE za uređenje doma
Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages


Pop pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić odlučili su da se izmeste iz centra grada i preselili su se u kuću u beogradskom naselju Šumice.

– Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama – rekao je izvor blizak paru tada za Scenu i istakao da je "jedini uslov bio da to bude prostrani dom u kojem bi imali dvorište, gde bi njihova naslednica mogla da se igra sa prijateljima".

Budući da Jelena i Ivan drže do svoje privatnosti, oni nisu delili mnogo fotografija iz svog doma, ali povremeno objave poneki detalj koji svedoči o njihovoj idiličnoj svakodnevici. Njihove ideje i vi možete iskoristiti da biste svoj životni prostor pretvorili u topli dom.

Minimalizam i praktičnost

Veoma je lako zaneti se i, u želji da učinimo kuću ili stan prijatnijima, preterati s nameštajem, cvećem i detaljima, a kuća ovog poznatog para je prava mera svega: ni previše nameštaja, ni suviše jastučića, ni mnogo fotografija i ukrasa koji skupljaju prašinu, ni mnogo sakrija od kojih se kroz prostor probijate.

Par se opredelio za minimalizam u uređenju doma, a svaki od predmeta je praktičan i atraktivan na svoj način, a uglopljeni su bez greške.​

Udobnost na prvom mestu

Iako se pri kupovini nameštaja obično vodimo cenom, izgledom i dimenzijama, kada biramo sofe, fotelje i ugaone garniture, na prvom mestu treba da nam bude udobnost, zar ne?

Dnevni boravak je prostor koji bi trebalo da zrači prijatnošću, pozitivnom atmosferom i već na prvi pogled bude pozivnica da se opustimo, a Jelena Tomašević odabrala je nameštaj koji zrači komforom.

Zelenilo - koliko god je moguće

Kako su Jelena i Ivan pokazali, oni uživaju u dvorištu punom zelenila, koje je oivičeno živom ogradom, zbog čega su im leta i proleća prijatnija i vedrija

Ako vi pak nemate vrt, i terasica ili dnevna soba je dovoljna da ulepšate svoj prostor: posadite začinsko bilje, orhideju, bilo šta čiji će vam miris i izgled izmamiti osmeh!

Ostavite komentar