Showtime > Celebrity

Jelena Tomašević o tome KAKVA JE MAJKA: Nisam stroga, ali NISAM NI BLAGA! A evo i kako je ćerka REAGOVALA NA NOVI SPOT

Ona je otkrila da je najponosnija na nastup koji je imala sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

14/12/2023 > 21:22

podeli vest:

Jelena Tomašević o tome KAKVA JE MAJKA: Nisam stroga, ali NISAM NI BLAGA! A evo i kako je ćerka REAGOVALA NA NOVI SPOT
Foto: ATA Images


Domaća pop zvezda Jelena Tomašević u emisiji "Kec na jedanaest" koja se emituje na televiziji K1 razgovarala je sa Boškom Jakovljevićem o novoj pesmi "Rano moja mila", dostignućima u karijeri, a dotakli su se i njenog privatnog života.

Pored brojnih uspeha koje je postigla najponosnija je na nastup koji je imala sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem.

- To je bio veliki poduhvat za mene. Nisam ni bila svesna koliko je veliko, tek kad se završilo, osetila sam neverovatnu sreću i zadovoljstvo, da čak ni posle Evrovizije se nisam tako osećala. Tu ne govorim o uspehu, već o mom ličnom doživljaju; bilo je zaista veličanstveno - kaže Jelena.

Ona ističe da pop muzika ipak i dalje opstaje.

- Treba da postoji odbrana kvaliteta prave pop muzike. Trendovska muzika treba da postoji i uvek je postojala, prolazi kroz faze koje dođu i prođu, ali dobra pop muzika uvek ostaje. Pop pevači treba da budu malo produktivniji, i mislim da su sada svi shvatili da će se probuditi - kaže Jelena.

Ona dodaje da joj je ćerka najveći kritičar.

- Kada sam joj pokazala spot za novu pesmu, rekla mi je: "Mama, jako si lepa, ali nekako mnogo glumiš" - kaže Jelena.

U nastavku razgovoru otkrila je i kakva je majka.

- Nisam nešto stroga, ali nisam baš ni blaga. Imamo neka pravila koja se poštuju. Puštamo je, ali je nekako i samostalna. Drago mi je da je dete koje već u 12 godina putuje samostalno sa folklorom i muzičkom školom - zaključila je Jelena Tomašević u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Ostavite komentar