Sport > Fudbal

Nađ: Čukarički je dobra i disciplinovana ekipa, verujem u ovaj tim Partizana

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

16/05/2024 > 22:41

podeli vest:

Nađ: Čukarički je dobra i disciplinovana ekipa, verujem u ovaj tim Partizana
Foto: Starsport


Verujem u ovu ekipu, verujem u ove momke da su svesni zadatka koji bi trebalo da ispunimo. Igramo protiv jedne izuzetno dobre, disciplinovane i kvalitetne ekipe, izjavio je danas trener fudbalera Partizana Albert Nađ uoči meča sa Čukaričkim. Fudbaleri Partizana gostovaće sutra od 18.30 časova ekipi Čukaričkog u 36. kolu Superlige Srbije, odnosno u šestom kolu plej-ofa. Partizan je trenutno drugi na tabeli plej-ofa SLS sa 74 boda, dok je Čukarički šesti sa 57:

- Igraćemo protiv ekipe koja u poslednje vreme ima pozitivniji skor u odnosu na nas. Prošle godine smo od njih izgubili u poslednjem kolu regularnog dela sezone, kao i u prvom kolu plej-ofa i onda smo ušli u lošu seriju. Na kraju smo završili na četvrtom mestu na tabeli - rekao je Nađ na konferenciji za medije.

- Svi smo mi svesni da su nam ove dve utakmice do kraja sezone veoma bitne. Sigurno je da će nam biti teško na Brdu onoliko koliko mi budemo dozvolili da nam bude teško. Verujemo u to da možemo da napravimo rezultat. Čukarički je vrlo nezgodna ekipa, bori se za mesto koje vodi u evropska takmičenja, ali mi dobro znamo koji je naš cilj - dodao je trener Partizana.

 

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite komentar