Vesti > Svet

SKANDAL U IZBORNOJ TRCI! Trese se fotelja Trampove rivalke: VARALA JE MUŽA NA PARKINGU, a sada bi da VLADA AMERIKOM?

Niki Hejli je navodno slagala javnost da je verna mužu, dok izvori opisuju drugačiji scenario, sa čak dvojicom

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

20/01/2024 > 17:13

podeli vest:

SKANDAL U IZBORNOJ TRCI! Trese se fotelja Trampove rivalke: VARALA JE MUŽA NA PARKINGU, a sada bi da VLADA AMERIKOM?
Foto: Tanjug/AP


Niki Hejli, velika rivalka Donalda Trampa u trci za kandidata Republikanske partije na predstojećim američkim predsedničkim izborima, gubi podršku naroda, tvrdi britanski “Dejli mejl”. Kako američki mediji tvrde, ona je izvršila preljubu u braku, a o tome je javno lagala.

Prema navodima popularnog lista, Niki Hejli slagala je javnost kad je 2008. godine tokom svoje kampanje poricala da je imala dve vanbračne afere. “Dejli mejl” je navodno došao do dokaza da su Vil Folks (49) i Lari Marčant (61) potpisali izjave pod zakletvom 2010. godine u kojima se navodi da su imali se*sualni odnos sa njom pre nego što je postala guvernerka.

Hejli (51) je tada negirala optužbe i tvrdila da je “100 posto verna” svome suprugu, majoru Majklu Hejliju. Ona sa Majklom ima dvoje dece.

Foto: Tanjug/AP

 

“Dejli mejl” došao je do izvora bliskih Hejli koji su navodno potvrdili neverstvo. Hejli nije odgovorila na zahtev "Dejli mejla" za komentar.

Folks, sa kojim je navodno varala muža, naveo je jednom prilikom da se sa Hejli upustio u neprikladnu fizičku vezu i intimne odnose. Rekao je da je prvi put poljubio Hejli u automobilu početkom 2007. godine i da je imao redovne sastanke sa njom u svom stanu u centru Kolumbije. Napisao je da je raskinuo sa Hejli u junu 2007. godine kad je počeo da izlazi sa ženom koju je oženio naredne godine.

Marčant, drugi muškarac sa kojim je navodno varala supruga, je pod zakletvom napisao izjavu imao intimne, seksualne odnose sa Hejli u njenoj hotelskoj sobi na konferenciji u Solt Lejk Sitiju 2008. godine.

- Hejli i ja smo se nakon zajedničke večere i pića sa ostalim učesnicima konferencij vratili u njenu sobu gde smo imali seksualni odnos. Javno sam se oglasio po ovom pitanju tek nakon što su me kontaktirali mediji i nakon što sam čuo predstavnicu Hejli da tvrdi da je bila 100 posto verna svom mužu kao odgovor na tvrdnje Folksa - rekao je Marčant.

Izvor “Dejli mejla” navodi da su bliski saradnici znali za aferu i da su se Hejli i Marčant kasno sastajali u njegovoj kancelariji. 

- Lično sam je video kako sedi u Larijevom krilu. Mnogo ljudi ju je videlo kako sedi u njegovom krilu - navodi izvor medija.

Tvrdnje o neverstvu Hejli prvi put su javno iznesene tokom njene kampanje za guvernera 2010. godine. Javnost u Americi pomno prati ove događaje, a komentari na društvenim mrežama poput "Varala je muža na parkungu, a sada bi volela da bude glavna u SAD" ili "Prevarila je i muža i Ameriku" ozbiljno narušavaju njen poitički položaj.

Ostavite komentar

Maja

Nasuprot Trampu koji je pravi andjeo.... od Epstajna pa nadalje.

21.01.2024 00:49