FunBox > (Ne)potrebno znanje

Al NAPRAVIO fotke LIDERA kada su bili BEBE: PAPA Franja PRESMEŠAN, a tek kad vidite PUTINA...

Snimak koji je korisnik po imenu Planet AI postavio na društvene mreže postao je viralan

Izvor: K1info/index.hr

18/06/2023 > 20:18

podeli vest:

Al NAPRAVIO fotke LIDERA kada su bili BEBE: PAPA Franja PRESMEŠAN, a tek kad vidite PUTINA...
Foto: Instagram Printscreen/planet.ai_


Iako zvuči neverovatno, ali veliki lideri koji danas upravljaju svetom su jednom bile male bebe. Da, i oni su jednom nosili pelene. Mada je čudno je kada jednog Trampa zamislimo kao slatkog mališana. A strogi Putin, koji izgleda kao da se nikada nije nasmejao, da li je u detinjstvu bio bar malo vedriji? Na društvenim mrežama se širi snimak koji pokazuje baš to, kako su svetske vođe izgledale kao bebe. A rezultati su zaista presmešni.

Korisnik po imenu Planet AI objavio je na Instagramu video uz opis: "Pitao sam AI da nacrta svetske vođe kao bebe", a snimak je ubrzo postao viralan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet AI (@planet.ai_)

Između ostalih, na fotkama su prikazani sadašnji i bivši američki predsednici Džo Bajden, Donald Tramp i Barak Obama, kao i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, kanadski premijer Justin Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron, bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson i papa Franja.

- Džo Bajden izgleda toliko staro da čak i na ovoj verziji izgleda kao da ima 60 godina - komentarisao je jedan tviteraš.

Drgi tviteraš komentarisao je papu.

- Stvarno je smešno što je papa Franja još uvek u papinoj odeći. Pomislim da beba vodi Katoličku crkvu - komentariao je on.

Ipak, najviše zanimanja izazvale su AI fotke kontroverznih lidera, poput ruskog predsednika Vladimira Putina, turskog predsednika Erdogana i severnokorejskog vođe Kim Jong-una.

- Putin je najslađi. Kakve slatkice. Kim Jong-un se nije promenio - samo su neki od komentara.

 

Ostavite komentar