FunBox > (Ne)potrebno znanje

Ovo je OSTVARENJE SNOVA: Za malo PARA rezervisala CEO HOTEL na Baliju - I TO SASVIM SLUČAJNO

Jasmine je prvobitno mislila da je rezervisala Airbnb vilu, koja bi odgovarala za sedam članova njene porodice, ali...

Autor: zanimljivostidana.com

31/07/2023 > 11:30

podeli vest:

Ovo je OSTVARENJE SNOVA: Za malo PARA rezervisala CEO HOTEL na Baliju - I TO SASVIM SLUČAJNO
Foto: Unsplash.com


Sigurno ste sanjali da odete na neko luksuzno mesto, gde bi ceo hotel bio samo vaš. Upravo to je jedna TikTokerka uspela da "izboksuje" za sebe i svoju porodicu, i to sasvim slučajno. Jasmin Gordon (26) iz Somerseta je uspela da bukira čitav hotel na Baliju za mizeran novac.

Naime, ona je planirala da rezerviše odmor iz snova za svoju porodicu, posebno za baku i dedu, koji su oduvek želeli da odu na Bali. Rezervišući unapred, Jasmine je prvobitno mislila da je rezervisala Airbnb vilu, koja bi odgovarala za sedam članova njene porodice.

Međutim, nedelju dana pre polaska otkrila da je smeštaj renoviran, pa je vila pretvorena u hotel. Tako da je ona, ustvari, rezervisala čitav hotel.

- Imaju stalno osoblje, obezbeđenje, kuvare i kolica za golf da vas voze okolo. Veoma je velik za Airbnb, ali prilično mali za hotel. Svaka soba ima bravu na vratima i sopstveni aparat za kafu. Ima nas samo sedmoro, a u sam hotel može da se smesti 18 osoba - rekla je ona.

Ona i njena porodica su bili oduševljeni.

- Nemate svoju kuhinju. Tu je restoran sa kuvarom svakog dana do 23 sata i možete naručiti doručak, ručak i večeru. Malo je bizarno kada je sve samo za mene i moju porodicu - rekla je ona.

Uprkos prvobitnoj zabuni oko rezervacije, Jasmin je svoj "nesrećni" incident opisala kao ostvarenje snova za svoju porodicu, posebno za baku i dedu.

Iako je bilo upitno da li će cena rezervacije ostati ista, Jasmin je bila uporna. Menadžer se pitao kako je uspela da dobije rezervaciju po tako niskoj ceni, dodajući da obično ne bi spustili cenu ni tokom manje popularne sezone. Jasmin je obaveštena da se cela vila promenila, uključujući sve ono što smeštaj obuhvata i sobe.

Foto: Unsplash.com

 

On je delovao "pobesnelo", međutim Jasmin je ostala uporna i zahtevala je da rezervacija ostane po istoj ceni.

Korisnici TikTok bili su podjednako iznenađeni kako je Jasmine sklopila takav posao.

- Njihova greška je što nisu otkazali rezervaciju kada su odlučili da promene menadžment i izvrše velika renoviranja. Mislim da je to pobeda za tebe - komentarisao je jedan korisnik TikToka.

- Ako vam treba još jedan član porodice, dostupan sam za usvajanje - komentarisao je drugi.
 

 

Ostavite komentar