FunBox > (Ne)potrebno znanje

Čovek je u jezeru pronašao LJUDSKU LOBANJU, ali kada ju je POLICIJA izvukla - svi su PRASNULI U SMEH

Avanturista je obilazio mesto u blizini granice s Kanadom, a zatečeni prizor ga je šokirao

Izvor: K1info

28/10/2023 > 18:46

podeli vest:

Čovek je u jezeru pronašao LJUDSKU LOBANJU, ali kada ju je POLICIJA izvukla - svi su PRASNULI U SMEH
Foto: Pixabay.com


U okrugu Pand Orej, u državi Vašington (SAD), nedavno je došlo do bizarne situacije koja je privukla pažnju nadležnih. Naime, jedan avanturista je pozvao lokalnu policiju tvrdeći da je otkrio "ljudsku lobanju" dok je istraživao podvodnu pećinu.

Ova čudna prijava dovela je do izlaska policije i članova Odeljenja za zaštitu ribe i divljih životinja kako bi istražili slučaj.

Avanturista koji je istraživao jezero u blizini kanadske granice bio je potpuno šokiran prizorom koji je zatekao. Nakon dojave, istražitelji su pristupili situaciji pažljivo. Korišćeni su skuteri kako bi se približili pećini, a jedan od istražitelja je čak obukao ronilačku opremu i zaronio u vodu.

Nakon kratkog vremena, izronio je na površinu, u ruci držeći neobičan predmet koji je u prvi mah delovao kao ljudska lobanja.

Međutim, ispostavilo se da "ljudska lobanja" nije ništa drugo do improvizirana naprava za ispijanje piva.

Unutar ove naprave, neko je složio kamenje, a potom je ostavljena na dnu jezera. Iako su istražitelji otklonili misteriju "lobanje," ostalo je pitanje ko je i sa kakvim ciljem ostavio ovu bizaran predmet na tom mestu. Pretpostavlja se da bi se moglo raditi o nekoj šali, možda u pripremi za Noć veštica, ali pravi identitet kreatora ove čudne instalacije i dalje ostaje nepoznat.

Ostavite komentar