Kultura i umetnost > Film/Serija

Pametno ULOŽENE PARE: Novi Netfliksov film koštao je 200 MILIONA, ali GLEDANOST KIDA već od prvog dana

Akcioni spektakl "The Gray Man" s Rajanom Goslingom u ulozi agenta CIA, odmah se našao na 1. mestu po gledanosti

Autor: b92.net

25/07/2022 > 10:29

podeli vest:

Pametno ULOŽENE PARE: Novi Netfliksov film koštao je 200 MILIONA, ali GLEDANOST KIDA već od prvog dana
Rege Džin-Pejdž, Rajan Gosling, Ana de Armas i Kris Evans - Foto: Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP


Kris Evans, Ana de Armas i Bili Bob Tornton su samo neka od slavnih imena koja su uzela učešće u projektu.

Dugoočekivani akcioni spektakl "The Gray Man" pravo je letnje osveženje i jedan od onih filmova uz koje možete da "pustite mozak na pašu". Kako temperature rastu i dostižu istorijske rekorde, pažnja prosečnog gledaoca opada, a sadržaji koji se konzumiraju su uglavnom hladni napitci i "laki komadi".

Foto: Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP

Rajan Gosling na premijeri filma "The Gray Man" u Londonu

Film "The Gray Man" režirao je Entoni Ruso (u društvu brata Jozefa), tvorac mega hitova poput filmova o superherojima "Captain America" i "Avengersa" (Endgame i Civil War). Rediteljski rukopis je isti, samo nema superheroja.

Likovi su stvarni ljudi s izuzetnim ali ipak realnim sposobnostima za borbu i služenje sistemu. Rediteljev ljubimac Kris Evans, koji je glumio Marvelovog Kapetana Ameriku, od objave trejlera za film "The Gray Man" zbog brčića koje nosi u filmu, postao je senzacija na internetu.

Priča ukratko ide ovako. CIA agent, čiji identitet nije poznat nikome, otkriva tajne agencije koje je pustio njegov bivši kolega, pa pokreće globalnu potragu za ubicama, Svet je za njih selo, a u svakom kutku planete imaju svoje ljude i davno puštene pipke. Glavni lik je ubica dečijeg lica, kul, privlačan i sve ostalno što mora biti da bi dobio najskuplji film na Netfliksu.

Ostavite komentar