Kultura i umetnost > Film/Serija

Kad VREMEŠNE DAME krenu na Super Boul finale ne postoji NIJEDNA PREPREKA koja bi ih OMELA DA UPOZNAJU Toma Brejdija

Film je inspirisan istinitom pričom o 4 najbolje prijateljice i navijačice Nju Ingland Petriotsa koje putuju da bodre ekipu Toma Brejdija

Izvor: K1info

08/01/2023 > 21:02

podeli vest:

Kad VREMEŠNE DAME krenu na Super Boul finale ne postoji NIJEDNA PREPREKA koja bi ih OMELA DA UPOZNAJU Toma Brejdija
Foto: Youtube PrintScreen/Paramount Pictures


Palm Springs bio je domaćin svetske premijere komedije "80 for Brady" kompanije Paramount Pictures na otvaranju Internacionalnog filmskog festivala koji traje do 16. januara.

Iako Tom Brejdi nije mogao da prisutvuje jer njegov tim Tampa Bej Bakanirsi uskoro završavaju regularan deo sezone u NFL-u i kreću u plejof, njegovi ključni filmski saigrači Džejn Fonda, Lili Tomlin, Rita Moreno i Seli Fild pričali su o producentu koji je po prvi put imao kameo pojavljivanje u filmu reditelja Kajla Marvina.

Film prati grupu najboljih prijateljica čija je misija Super Boul finale i upoznavanje sa Tomom Brejdijem pred utakmicu za koju se u stvarnosti ispostavilo da je bio epski trijumf  njegove tadašnje ekipe Nju Ingland Petriots 2017. godine.

Inače, 51. prvo finale Super Boula igralo se u Hjustonu i zapamćeno je po tome što su 'Patriote' nadoknadile najveću razliku u istoriji finala od 28-3 i u produžetku trijumfovali rezultatom 34-28 nad ekipom Atlanta Falkonsa.

Čak je i legendarna Džejn Fonda rekla da je bila "potpuno opčinjena" radeći sa najboljim kvoterbekom u istoriji američkog fudbala.

- Bio je ljubazan i skroman, što je teško poverovati s obzirom na to koliko je brilijantan u onome što radi. Kolena su mi zaklecala kada je ušao u moju prikolicu. Kada je neko najbolji na svetu, to morate poštovati. Bila sam jednostavno opčinjena - rekla je slavna glumica.

Tokom intervjua za THR prošlog leta, Brejdi je rekao da je bio impresioniran kako su njegove koleginice glumile na filmskom setu.

- Pronašli smo najneverovatnije glumice. Lili, Džejn, Rita i Seli. Oživele su film. Gledati ih kako glume bilo je tako kul - rekao je Brejdi.

Lili Tomlin je uzvratila komplimente.

- Bilo je stvarno fantastično. On je dobar glumac i uz to je ljubazan i skroman - rekla je glumica i objasnila da je imala posebno dugu scenu sa Brejdijem.

- Stvarno sam se osećala kao ta 80-ogodišnja navijačica iz Bostona dok sam gledala u njegovo lice i oči. Zapravo, osećala sam se kao da razgovaram sa mojim sinom.

Seli Fild, koja je na festivalu dodelila Vanguard nagradu filmskom stvaraocu Stivenu Spilbergu, sa kojim se poznaje 50 godina, rekla je da je kvoterbek fenomenalno odigrao u "80 for Brady".

- On je očigledno umetnik. On je sportista koji se pojavi jednom u životu i zaista je teško biti u njegovoj blizini. Činjenica je da sam bila tamo, mislim, obožavalac sam i gledala sam ga kako igra - uostalom, ko nije?

Film kreće u distribuciju 3. februara.

 

Ostavite komentar