Kultura i umetnost > Film/Serija

Da li će TOM HARDI da bude novi HANIBAL LEKTER? Nova serija tako mnogo PODSEĆA na film "Kad jaganjci utihnu"

Glumci bi trebalo da igraju u televizijskoj seriji "Lazarus", zasnovanoj na književnom serijalu autora Laša Keplera

Izvor: K1info

05/02/2023 > 18:34

podeli vest:

Da li će TOM HARDI da bude novi HANIBAL LEKTER? Nova serija tako mnogo PODSEĆA na film "Kad jaganjci utihnu"
Foto: Youtube PrintScreen/Wired


Tomu Hardiju nije strano da igra opasne likove - od problematičnog superheroja Edija Broka u "Venomu", preko zloglasnih blizanaca Krej iz "Legend", do nasilnog Bejna u "The Dark Knight Rises".

Međutim, njegova sledeća uloga mogla bi da bude još intenzivnija od nabrojanih - kako navodi Deadline, izgleda da će Hardi tumačiti ozloglašenog serijskog ubicu u novoj Apple TV+ dramskoj seriji "Lazarus".

Zasnovan na književnom serijalu autora Laša Keplera (pseudonim spisateljice Aleksandre Koeljo Andoril i njenog supruga Aleksandra Andorila), "Lazarus" započinje sa mršavim mladićem koji je pronađen kako luta železničkom prugom. Više od decenije ranije, on i njegova sestra su nestali, a pretpostavlja se da su bili žrtve višestrukog ubice Jureka Voltera (Hardi).

Foto: Youtube PrintScreen/Introducing Lars Kepler, author of The Sandman/Knopfdoubleday

Aleksandra Koeljo Andoril i Aleksandar Andoril

Aktivira se potraga za sestrom, predvođena policijskim detektivom Sagom Bauer, koju će igrati Zazi Bic, zvezda filmova "Joker" i "Bullet Train".

Foto: Youtube PrintScreen/Late Night with Seth Meyers

Zazi Bic

Bauer je na tajnom zadatku u maksimalno obezbeđenoj psihijatrijskoj bolnici - u kojoj Volter boravi od hapšenja - kako bi pokušala da izvuče određene detalje iz njega (da, zvuči poznato, i definitivno asocira na odnos Hanibala Lektera i Klarise Starling u filmu "Kad jaganjci utihnu").

Serija je i dalje u fazi razvoja i sklapanja ugovora, ali uskoro se očekuje više detalja.

 

Ostavite komentar