Kultura i umetnost > Film/Serija

Fanovi serije "SEKS I GRAD" BESNI zbog greške: Sara Džesika Parker je izvršna producentkinja, kako to NIJE PRIMETILA?

Gledaoci nisu zaboravili da je Hari u finalu pete sezone otkrio da mu je majka umrla pre nego što je upoznao Šarlot

Izvor: K1info/index.hr

24/06/2023 > 11:06

podeli vest:

Fanovi serije "SEKS I GRAD" BESNI zbog greške: Sara Džesika Parker je izvršna producentkinja, kako to NIJE PRIMETILA?
Foto: Youtube PrintScreen/TV Promos


Emitovane su prve dve epizode druge sezone serije "And Just Like That", a gledaoci su već primetili veliku grešku u scenariju.

U drugoj epizodi pod nazivom "The Real Deal Harry Goldenblatt" (Evan Hendler), suprug Šarlot Jork (Kristin Dejvis), kaže da mu je majka preminula pre 10 godina.

Međutim, fanovi nisu zaboravili da je Hari u finalu pete sezone "Seksa i grada" otkrio da mu je majka umrla pre nego što je upoznao Šarlot.

Hari je čak rekao Šarlot da ne može da bude sa njom, episkopalkom, jer je obećao majci da će oženiti Jevrejku. Zbog toga je ona primila jevrejsku veru, što je postalo važan deo priče u šestoj i poslednjoj sezoni emitovanoj 2004. godine.

"Zar MPK (Majkl Patrik King, izvršni producent originalne serije) nije zapamtio da je Harijeva majka bila mrtva kad su se on i Šarlot upoznali? Nedoslednosti me i dalje zbunjuju", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Potpuni nedostatak doslednosti me izluđuje", naveo je drugi.

"Sramota. Još je Sara Džesika Parker izvršna producentkinja, kako to nije primetila?", samo su neki od komentara na Twitteru.

Ostavite komentar