Kultura i umetnost > Film/Serija

Dvejn Džonson OBARA REKORD: Popularni glumac bi za film "Red One" trebalo da dobije NAJVEĆI HONORAR ikada

U pitanju je brojka od 50 miliona dolara, kojom bi za 10 miliona nadmašio prethodni rekord Roberta Daunija Džuniora i Vila Smita

Izvor: K1info

21/07/2023 > 17:09

podeli vest:

Dvejn Džonson OBARA REKORD: Popularni glumac bi za film "Red One" trebalo da dobije NAJVEĆI HONORAR ikada
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP, File


Bivši rvač Dvejn Džonson, takođe poznat kao "The Rock", trebalo bi da dobije rekordan honorar za ulogu u komediji "Red One" Džejka Kasdana.

Džonson glumi u produkciji kompanije Amazon Prime Video sa Džej Kej Simonsom, Krisom Evansom, Lusi Liju i Nikom Krolom. Film je okarakterisan kao praznična komedija i premijera je zakazana pre ovogodišnjeg Božića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Prema navodima Pucka, Džonson će dobiti neverovatnih 50 miliona dolara za glavnu ulogu. Ovo nadmašuje prethodni rekord od 40 miliona dolara koji su postavili Robert Dauni Džunior za "Captain America: Civil War" i Vil Smit za ostvarenje "King Richard".

- Dugo sam u poslu, ali nikada nisam imao priliku da zaigram u božićnom filmu. Oni se dešavaju. Oni su povremeni. Ali meni se to nikada nije dogodilo - izjavio je Kris Evans za Coomic Book.

- Dakle, kada se ovaj pojavio, rekao sam: "Ne mogu da kažem ne. Jednostavno ne mogu. A Dvejn je prosto neverovatan. On je tako fin momak.

U junu je Arnold Švarceneger otkrio da bi želeo da se kandiduje za predsednika, nakon što je bio guverner Kalifornije. Zbog ove vesti fanovi su sugerisali Džonsonu da bi trebalo ponovo da razmisli o svojoj kandidaturi.

Naime, bivši rvač je posle izbora Donalda Trampa 2016. izrazio interesovanje da se kandiduje za predsednika. Međutim, govoreći za CBS pre nekoliko meseci, Džonson je rekao da to pitanje "nije na dnevnom redu".

- Volim našu zemlju i sve ljude u njoj. Takođe volim da budem tata. A to mi je najvažnije, na prvom mestu, posebno tokom ovog kritičnog perioda u životima mojih ćerki - rekao je Džonson.

Ostavite komentar