Kultura i umetnost > Film/Serija

Zašto je ova SERIJA je za samo 4 dana postala NAJGLEDANIJA na NETFLIXU?

Gledaoci oduševljeni trilerom "Painkiller" - ima 6 epizoda, i vrhunska je misterija

Izvor: K1info

15/08/2023 > 08:09

podeli vest:

Zašto je ova SERIJA je za samo 4 dana postala NAJGLEDANIJA na NETFLIXU?
Foto: Pixabay.com


Korisnici Netflixa očito su oduševljeni novom serijom "Painkiller", koja se temelji na istinitim događajima. Serija od šest epizoda stigla je na Netflix 10. avgusta, ali je već privukla pozornost mnogih i u samo 4 dana svrstala se na 1. mesto lestvice 10 najgledanijih serija na ovoj platformi.

Opisana kao "fikcionalno prepričavanje krize sa raznim opijumom u Americi", serijaistražuje uzroke i posledice krize i upoznaje gledaoce sa počiniocima, žrtvama i onima koji tragaju za istinom, čiji su se životi zauvek promenili zahvaljujući farmaceutskoj kući "Purduea Pharma", koja stoji iza leka "OxyContina".

Metju Broderik je zvezda serije, a glumi milijardera Ričarda Saklera, direktora farmaceutske kompanije i bratanca Artura Saklera, osnivača kompanije.

- Saklerova firma razvila je neku vrstu sjajnog leka, koji je čudo za mnoge ljude koji pate od ekstremnih bolova, ali postoji i loša strana svega toga. Ričard veruje da pomaže ogromnom broju ljudi, on zaista to misli - rekao je Broderik prošle godine komentarišući svoju ulogu.

Gledaoci su oduševljeni serijom, što pokazuje i njeno visoko pozicioniranje na Netflixu. Pohvalili su način na koji je prikazana opioidna kriza.

Komentari su pljuštali, poput ovakvih: "Kreativno pripovedanje, integritet za žrtve i snažan poziv na odgovornost", "Odlična serija, odgledana u jedno popodne", "Baš takve serije volim", "Profit, profit i profit. Izvrsno je prikazano kako ljudski život ništa ne znači", "Pogledala sam je u jednom dahu".

Ostavite komentar