Kultura i umetnost > Film/Serija

Lovci na vampire su ponovo u modi

Akciona komedija "Day Shift" je najgledaniji film na Netflixu poslednjih nedelju dana

Autor: K1 info/24sata.hr

01/09/2022 > 18:50

podeli vest:

Lovci na vampire su ponovo u modi
Foto: Youtube PrintScreen


Gledaoci iz čitavog sveta proveli su više od 63 miliona sati uz glavne junake Bada Jablonskog (Džejmi Foks), Big Džon Eliota (reper Snup Dog) i Seta (Dejv Franko). Ali mišljenje kritičara oko filma je podeljeno, a na sajtu IMDB ovo ostvarenje trenutno ima ocenu 6,1.

"Day Shift" je režirao Džej Džej Peri, kojem je ovo rediteljski debi, a za scenario su se pobrinuli Tajler Tajs i Šej Haten. U centru radnje je Bad Jablonski, porodični čovek čiji je nekadašnji posao bio lov na vampire i prodaja njihovih zuba. Pošto se našao u teškoj situaciji, Jablonski je prisiljen da se vrati svom starom poslu. U tome mu pomaže prijatelj Big Džon Eliot kojeg glumi Snup Dog (50).

Međutim, kritičari su uglavnom podeljenog mišljenja.

- Ništa nije iznenađujuće u vezi sa tim gde ide "Dnevna smena", ali je ključno kako ona tamo stiže. Foks i Franko sarađuju izuzetno dobro... Hvala Netflixu, ovo gotovo nadoknađuje "The Gray Man" i "6 Underground" - napisao je kritičar Keri Darling.

- Na kraju krajeva, čini se da "Dnevna smena" ima više zajedničkog sa video igricom nego sa filmom - ocenio je kritičar Gregori Vejkman.

Ostavite komentar