Kultura i umetnost > Film/Serija

"Hari Poter" Danijel Radklif glumi Vird Al Jankovića, "najotkačenijeg" Srbina na svetu

Novi trejler za predstojeći film "Weird: The Al Yankovic Story" nudi više detalja o zapletu ovog ostvarenja

Autor: K1 info

01/09/2022 > 19:09

podeli vest:

"Hari Poter" Danijel Radklif glumi Vird Al Jankovića, "najotkačenijeg" Srbina na svetu
Foto: Youtube PrintScreen


U trejleru se može videti Janković (Danijel Radklif) i njegove buduće kolege iz benda dok smišljaju početak jedne od prvih pesama "My Bologna". Tu je i Madona (Evan Rejčel Vud) koja tokom posete pita Jankovića da li planira da parodira neku od njenih pesama.

Janković se u snimku teško opija, ponekad uz Madoninu asistenciju, dok ga kalifornijski voditelj Dr Demento (Rein Vilson) upozorava da pevačica loše utiče na njega (iako je film labavo zasnovan na Jankovićevom stvarnom životu, on nikada nije bio u romantičnoj vezi sa Madonom i ne pije alkohol).

- Pred milijardama ljudi koji trenutno gledaju širom sveta, sve što želim da kažem je budite čudni koliko god želite - kaže Janković u trejleru.

- Nikada nećete pronaći istinsku sreću sve dok ne budete prihvatili sebe kakvi jeste.

Radklif je u martu gostovao u emisiji "The Tonight Show" i govorio o tome kako je dobio ulogu.

- Kada sam prvi put razgovarao sa Alom, pomislio sam: 'Beskrajno sam polaskan idejom da bi izabrao mene da glumim tebe, ali zašto baš ja?' - rekao je glumac.

Radklif je objasnio da je u novembru 2010. u emisiji "The Graham Norton Show" otpevao satiričnu pesmu Toma Lerera "The Elements", u kojoj nabraja elemente periodnog sistema.

- Pevao sam "Elements" pored Kolina Farela i veoma zbunjenje Rijane, za koju mislim da je rekla: 'Ko je ovo dete i zašto nabraja elemente?' - priseća se Radklif.

- Pretpostavljam da je Al to video i pomislio, 'Ovaj momak možda skapira'. I tako je izabrao mene.

Ostavite komentar