Kultura i umetnost > Film/Serija

Publika u Kanu OGORČENA! Biografski film o DONALDU TRAMPU NA METI KRITIKA: Ova scena o ORGAZMU ih je naročito UZNEMIRILA

Posle premijere filma, gledaoci su rekli da je scena bila neprijatna, odvratna i uznemirujuća

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

21/05/2024 > 16:21

podeli vest:

Publika u Kanu OGORČENA! Biografski film o DONALDU TRAMPU NA METI KRITIKA: Ova scena o ORGAZMU ih je naročito UZNEMIRILA
Foto: Shutterstock


Biografski film "Šegrt" ("The Apprentice"), u režiji Alija Abasija, izazvao je kontroverzu na Filmskom festivalu u Kanu zbog prikaza seksualnog napada na Trampovu bivšu suprugu Ivanu Tramp.

U kontroverznoj sceni, Ivana pokazuje Trampu knjigu o ženskom orgazmu, ali nezainteresovani Tramp joj kaže da mu ona više nije privlačna, što je rezultiralo svađom. Tramp tada baca Ivanu na pod i počinje da je seksualno napada.

Kako prenosi Varajeti, posle premijere filma, gledaoci su rekli da je scena bila neprijatna, odvratna i uznemirujuća.

O čemu se radi u filmu

Ostvarenje prati uspon Donalda Trampa, koji je 1970-ih bio relativno nepoznata elektrana nekretnina, ali je doživeo renesansu 1980-ih. U tome mu je pomogao njegov prijatelj i mentor, advokat Roj Kon.

Pored scene seksualnog napada, kontroverzne su bile i scene u kojima Tramp konzumira drogu, ide na liposukciju i transplantaciju kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Glavne uloge u filmu tumače Sebastijan Sten koji je tumačio Trampa, Džeremi Strong koji je igrao Roja Kona i Marija Bakalova koja je igrala Ivanu Tramp.

Još uvek nije poznato kada će film biti premijerno prikazan u bioskopima.

Ostavite komentar