Kultura i umetnost > Film/Serija

OMILJENI GLUMAC iz serije "Moćni Rendžeri" Džejson Dejvid Frenk PREMINUO u 49. godini

Glumac je izvršio samoubistvo u svom domu u Teksasu, izvestio je američki portal TMZ

Autor: K1info/index.hr

20/11/2022 > 20:18

podeli vest:

OMILJENI GLUMAC iz serije "Moćni Rendžeri" Džejson Dejvid Frenk PREMINUO u 49. godini
Foto: Youtube PrintScreen


"Nažalost, istina je. Molimo vas da poštujete privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se mirimo sa gubitkom tako divnog ljudskog bića. Veoma je voleo svoju porodicu, prijatelje i obožavaoce. Zaista će nam nedostajati", rekao je glumčev predstavnik za People.

Razlozi zbog kojih je Džejson, inače otac četvoro dece, odlučio da oduzme sebi život, još uvek nisu poznati.

Foto: Youtube PrintScreen

Džejson Dejvid Frenk kao Zeleni Rendžer

Frenk je bio najpoznatiji kao Tomi Oliver iz originalne franšize "Mighty Morphin Power Rangers", koja se prikazivala od 1993. do 1996. godine gde je igrao u 123 epizode. Takođe je glumio u drugim Power Rangers projektima, uključujući "Wild Force", "Turbo", "Zeo", "Dino Thunder", "Megaforce", "Ninja Steel", "HiperForce".

"Ne mogu da verujem... RIP Džejson Dejvid Frenk. Srce mi se slama što sam izgubio još jednog člana naše posebne porodice", napisao je u objavi na Instagramu njegov kolega iz serije Volter E. Džons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WalterEJones (@walterejones)

- Bio je nadahnuće tolikim ljudima. Jako će nedostajati. Tako je tužno izgubiti još jednog člana naše porodice. Džejson je bio jedan od najvećih šaljivdžija u seriji. Imao je lud smisao za humor. Imali smo uspona i padova, ali ja sam ostao dosledan u tome da mu budem blizak ako mu to zatreba - kazao je Džons za People.

 

Ostavite komentar