Kultura i umetnost > Film/Serija

Džeki Čen i Kris Taker još jednom UDRUŽUJU SNAGE, snima se "Gas do daske 4"

Originalni "Gas do daske" izašao je 1998. godine, a sledeća dva nastavka pojavili su se 2001. i 2007. godine

Autor: K1info/klix.ba

10/12/2022 > 09:23

podeli vest:

Džeki Čen i Kris Taker još jednom UDRUŽUJU SNAGE, snima se "Gas do daske 4"
Foto: Twitter/Cultur Crave


Višegodišnjem iščekivanju je kraj - četvrti nastavak legendarnog filma "Gas do daske" (Rush Hour) konačno je dobio zeleno svetlo, a fanove je tom informacijom oduševio Džeki Čen (68).

Posle pregovaranja koje je trajalo godinama, čini se da će ljubitelji popularne akcione komedije konačno imati priliku da gledaju i njen četvrti nastavak.

Dobre vesti otkrio je Čen, koji je u filmu tumačio inspektora Lija. On je ove nedelje prisustvovao Fimskom festivalu u Saudijskoj Arabiji, što je jedno od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti.

- Upravo dogovaramo četvrti deo - otkrio je Čen i dodao da se "radi na scenariju".

Originalni "Gas do daske" izašao je 1998. godine, a Čen i Kris Taker glumili su policijske partnere koji, iako se baš i ne podnose, udružuju snage kako bi spasli otetu ćerku kineskog diplomate.

Iako Čen to nije očekivao, akciona komedija imala je veliki uspeh, koji je inspirisao i sledeća dva nastavka - jedan 2001. i drugi 2007. godine.

Na četvrtom delu se navodno radi već neko vreme, što je Čen otkrio još 2017. godine, a kasnije potvrdio i Taker, otkrivši da ćemo ponovo gledati veseli dvojac.

- Ovo se događa. Džeki je spreman i želimo ovo da napravimo tako da ljudi nikada ne zaborave ovaj film - rekao je tada.

Iako su kružile glasine kako će nastavak početi da se snima 2018. godine, to se nije dogodilo, a na kraju se gotovo prestalo i spominjati.

U međuvremenu, prva tri filma potpisao je reditelj Bret Ratner, međutim, još uvek nije sigurno da li će ostati u ovoj ulozi posle skandaloznih optužbi za seksualno uznemiravanje.

 

Ostavite komentar