Kultura i umetnost > Muzika

Elektronski duo UNDERWORLD objavio osmominutni SINGL "Denver Luna"

Karl Hajd i Rik Smit prošlog meseca podelili su a kapela verziju iste pesme, navevši da su odstupili od svog univerzalno prepoznatljivog zvu

Izvor: K1info

20/10/2023 > 15:04

podeli vest:

Elektronski duo UNDERWORLD objavio osmominutni SINGL "Denver Luna"
Foto: Youtube PrintScreen/Underworld


Britanski sastav Underworld obajvio je novi singl pod nazivom "Denver Luna".

Elektronski duo, koji čine Karl Hajd i Rik Smit, podelili su a kapela verziju iste pesme prošlog meseca, opisavši je kao "odstupanje od svog univerzalno prepoznatljivog zvuka".

Sada je grupa objavila punu osmominutnu verziju, zajedno sa vizualom.

"Denver Luna" takođe je objavljena u limitiranom izdanju na kolor vinilu od 12 inča putem zvanične veb stranice benda. B-strana sadrži ranije objavljenu a kapela verziju, kao i zvaničnu instrumentalnu verziju.

Underworld su objavili svoj deseto studijsko izdanje pod nazivom "Drift Series 1" 2019. godine. Ovaj album deo je šireg projekta pod nazivom "Drift", u okviru kog je bend svake nedelje tokom godine objavljivao novu muziku i tekstove.

Ove godine, duo je nastupio na dvodnevnom događaju u Londonu pod nazivom "Junction 2", takođe nastupivši na festivalima kao što su Coachella, Secret Garden Party, Lowlands, Open'er, Cala Mijas i drugim događajima.

Takođe, Underworld su nastupili na koncertima za Teenage Cancer Trust 2023 u Rojal Albert Holu u Londonu gde su izveli "Denver Luna", zajedno sa nekim drugim neobjavljenim pesmama.

Ostavite komentar