Kultura i umetnost > Muzika

Brazilska pevačica ANITA objavila VREO muzički spot sa DAMIJANOM DAVIDOM iz Moneskina

Muzički video je veoma seksi i dinamičan, donosi predivnu estetiku, a saradnja sa Damijanom bila je neverovatna, izjavila je pevačica

Izvor: K1info

24/10/2023 > 06:45

podeli vest:

Brazilska pevačica ANITA objavila VREO muzički spot sa DAMIJANOM DAVIDOM iz Moneskina
Foto: Youtube PrintScreen/Anitta


Izazovna brazilska umetnica Anita (Anitta) izdala je novi singl pod nazivom "Mil Veces". Uz numeru, objavljen je i vreli muzički spot, u čijim senzualnim scenama joj se pridružuje niko drugi do Damijano David, frontmen popularne grupe Måneskin.

Numera lirički istražuje dinamiku burnih ljubavnih odnosa, dok na zvučnom planu donosi nešto drugačiji fank zvuk koji karakteriše romantičan sadržaj, kao i mekša i melodičnija muzička produkcija. Sama zvučna estetika singla podseća na autorkino ranije stvaralaštvo u pesmama poput  "Meiga e Abusada" i "Eu Vou Ficar".

Posebnu pažnju publike privukao je senzualan muzički video u kom glavnu ulogu tumači Damijano David, koji zajedno sa muzičarkom ilustruje napete momente turbulentnog ljubavnog odnosa. Režiju muzičkog spota potpisuje Džekson Tizi.

- Jako sam ponosna na ovaj singl, pop note prate liriku koja govori o ljubavnom odnosu kom nije suđeno da traje, ali se nastavlja sa čestim usponima i padovima. Ludo je, ali to je dinamika odnosa koju su mnogi iskusili zbog čega mislim da će se slušaoci povezati sa singlom. Muzički video je veoma seksi i dinamičan, donosi predivnu estetiku, a saradnja sa Damijanom bila je neverovatna. On je divan i postao mi je pravi prijatelj, jako sam zadovoljna rezultatom i nadam se da će se singl svima svideti - objašnjava muzičarka.

Foto: Universal Music Serbia

 

Seksipilna brazilska umetnica pojavila se na muzičkoj sceni pre šest godina, a danas važi za jednu od vodećih izvođača latinoameričke muzike nove generacije.

Singl "Envolver" iz 2022. godine zauzeo je vrhove istaknutih muzičkih top lista i do danas važi za autorkino najveće izdanje. Iste godine predstavila je studijski album "Versions of Me", koji broji preko milijardu slušanja na muzičkim servisima globalno.

Ove godine publici je poklonila izdanje "Funk Generation: A Favela Love Story", kolekciju od tri numere koje donose zvuk karakterističnog brazilskog fanka i pripremaju pozornicu za naredno studijsko izdanje.

Ostavite komentar