Showbizz > Svet

NOVI DETALJ otkriva HOROR U HOLIVUDU? Kruži jezivi snimak sa Džastinom Biberom i DIDIJEM

Njih dvojica govorili su o tome šta je tada petnaestogodišnji Biber radio sa starijim reperom čak 48 sati u vili

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

05/10/2024 > 19:13

podeli vest:

NOVI DETALJ otkriva HOROR U HOLIVUDU? Kruži jezivi snimak sa Džastinom Biberom i DIDIJEM
Foto: Youtube PrintScreen/Entertainment Tonight Entertainment Tonight


Skandal enormnih razmera već danima trese Holivud. Naime, reper Paf Didi uhapšen je zbog sumnji za jezive zločine, među kojima je i seksualno zlostavljanje na žurkama koje je priređivao u svojoj kući. 

Pored spiska najpoznatijih imena pevača i glumaca u Holivudu, na žurke se spekuliše da je dolazio i Džastin Biber. Kako pišu strani mediji, kruže priče da je tada veoma mladi Biber bio i zlostavljan od strane Didija.

Šon Didi Kombs je upozorio Džastina Bibera da ne govori o detaljima njihovog druženja tokom jednog intervjua, navodi se u novoj objavi Džimija Kimela.

@dixonoshane646

Resurfaced Video of Diddy on Justin Bieber from 2011 doing interview😭😭😭 ♬ original sound - bigmanshane

Paf Didi pojavio se sa Biberom u emisiji 2011. godine kada je Džastin imao svega 16 godina. Tada su razgovarali o njihovoj bliskoj prijateljskoj vezi, otkrivši zanimljive detalje voditelju Džimiju Kimelu. Kimel je tada bio potpuno zbunjen i pokušavao je da izvuče neku informaciju od njih.

- Šta je sa vama momci? Da li vas dvojica radite zajedno - pitao ih je voditelj u jednom snimku koji je postao ponovo viralan na društvenim mrežama.

- Ne. Sprijateljili smo se na vrlo čudan način...Za mnoge od nas on je moj mlađi brat. On se ne plaši da me pozove i pita za savet - rekao je bivši izvršni direktor Bad Boys Records-a. 

Reper se osvrnuo na šoubiznis i muzičku industriju i rekao da svi imaju želju da "njegove ruke zaštite" Bibera, jer je on "fina osoba". 

- Pored njegovog talenta on je jedan od najboljih klinaca koje ste ikada upoznali - nadovezao se reper, a prenosi Njuz.

Nakon toga, Džastin Biber rekao je voditelju da mu je Didi poklonio Lamborgini, ali i šaljivo dodao da ga još nema, na šta je stariji reper neprijatno skrenuo pogled.

- Imao je moj Lamborgini dan ili dva. Imao je i pristup kući - otkrio je Kombs aludirajući na njihovo zajedničko druženje kada su proveli zajedno 48 sati. 

Kada su ga pitali šta su radili tih 48 sati, Didi nije hteo da otkriva, samo je rekao da su radili čudne stvari - koje su "san svakog petnaestogodišnjaka". Takođe, mladi Biber je tada dodao da će sa njim pronaći i neke devojke.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar