Kultura i umetnost > Muzika

Željko JOKSIMOVIĆ digao ZADAR na noge: Koncert na Višnjiku za PAMĆENJE

Nema sumnje da će Željko nastaviti da osvaja scenu svojim bezvremenskim hitovima i neverovatnim nastupima, piše Zadarski list

Izvor: K1info

Autor: Zadarski list

05/11/2023 > 12:48

podeli vest:

Željko JOKSIMOVIĆ digao ZADAR na noge: Koncert na Višnjiku za PAMĆENJE
Foto: 4K studio


Jedan od najpopularnijih regionalnih muzičara Željko Joksimović, održao je spektakularan koncert pred hiljadana vernih obožavatelja u rasprodanoj dvorani "Krešimir Ćosić" u Zadru i još jednom pokazao da je pravi majstor izvođenja i stvaranja nezaboravnog glazbenog iskustva, piše Zadarski list.

Prve note pesme "Ljubavi" nežno su započele koncert, a Željko je svojim prepoznatljivim glasom i harizmom ispunio dvoranu romantičnom atmosferom. Usledile su balade "Nije do mene", "Nisam te zbog lepote voleo", "Supermen".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Koncert se brzo transformisao u pravu muzičku euforiju kad su se arenom zaorile pesme "Milimetar", "Ponelo me", "Drska ženo plava", vrhunac večeri usledio je na prve taktove pesme "Ponoć", koju je Željko otpevao u latino aranžmanu.

 

Koncert Željka Joksimovića u Zadru definitivno će ostati urezan u sećanju svih prisutnih kao jedno od najboljih muzičkih iskustava godine. Nema sumnje da će nastaviti da osvaja scenu svojim bezvremenskim hitovima i neverovatnim nastupima.

Podsetimo, 11. novembra Željko Joksimović priprema koncert u Areni Zagreb.

Ostavite komentar