Kultura i umetnost > Muzika

Boris Novković u MTS dvorani slavi 35 godina od prvog albuma

Muzičar ima 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album "Gori ulica"

Autor: K1 info

13/10/2022 > 18:00

podeli vest:

Boris Novković u MTS dvorani slavi 35 godina od prvog albuma
Foto: Raul Brzić


Boris Novković posle nekoliko godina pauze ponovo će da zasvira pred beogradskom publikom (19. novembra u 20 sati) i time obeležiti jubilej - 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke".

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a  prošle godine je objavio album "Gori ulica“. 

Uoči susreta sa beogradskom publikom, Novković poručuje da su se njegova iskustva sa ovdašnjom fanovima oduvek zasnivala na uzajamnim emocijama ljubavi i poštovanju:

- Tako je od samih početaka moje karijere, gde sam od Beograda dobio bezrezervnu podršku publike i medija, pa do godina i decenija moje karijere ispunjenih mnogim koncertima sjajne energije i sinergije između beogradske publike i mene. Iako je usledila pauza od nekoliko godina, niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti u još boljem raspoloženju i izdanju, tako da se neizmerno radujem što ćemo ukrstiti ovu pozitivnu nagomilanu energiju i napraviti koncert za pamćenje kroz koji ćemo proputovati kroz sve faze i pjesme moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Vidimo se 19. novembra, puni energije, ljubavi i rokenrola.

Foto: Raul Brzić

Boris Novković

Boris Novković važi za prepoznatljiv vokal, a za njega se vežu pop -rok zvuk, energičnost, ljubavna tematika, a  koji su zajedno recept za uspeh i dugotrajnost.

Beogradska publika imaće priliku da uživa u hitovima "Kuda idu izgubljene djevojke", "Jači i od sudbine", "Daleko", "U dobru i zlu", "Dok svira radio", "Eloiz", “Vukovi umiru sami “...

 

 

 

Ostavite komentar