Kultura i umetnost > Film/Serija

Prisustvovali smo snimanju HIT SERIJE! Evo šta nam je Gordan Kičić otkrio: OVA GLUMICA se vraća posle 15 godina

Svakog dva dana hteo da sam da dignem ruke od svega - poručio je Kičić na snimanju serije "Mama i tata se igraju rata"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stankoivć

27/06/2024 > 15:43

podeli vest:

Prisustvovali smo snimanju HIT SERIJE! Evo šta nam je Gordan Kičić otkrio: OVA GLUMICA se vraća posle 15 godina
Foto: K1info


Već mesec i po dana snima se treća sezona serije "Mama i tata se igraju rata". Novinarkse ekipe posetili su Zemun, gde trenutno boravi glumačka ekipa.

Podsetimo se, problemi i nedoumice koje skoro svaka porodica ima tokom života, ekipa serije prikazala je u prve dve sezone. Posle velikog uspeha prve dve, i treća je planirana da se emituje na Prvom programu RTS-a.

- Publika je zbog toga što se saoseća i zavolela, a u trećoj nas očekuje novi zaplet, ista ekipa glumaca i drugačija svakodnevica omiljenih junaka. Jer je naša odluka, moja odluka bila, kada sam pravio i film, i kasnije seriju, da se bavimo svakodnevnim problemima te malo specifične porodice, tako da u tom smislu, kada se ljudi smeju likovima, junacima i kada se saosećaju sa njima oni se prepoznaju - istakao je glumac i reditelj Gordan Kičić.

U videu ispod možete detaljno pogledati. 

Kreator, reditelj i glavni glumac Gordan Kičić najavio je da je veliko pojačanje glumica - Tamara Vučković.

Tamara igra suprugu advokata, kog tumači Vojin Ćetković, i pojavljuje se u svih deset epizoda. Ona se posle 15 godina vraća na male ekrane i serije "Terapija". Lepa glumica poslednjih godina nije snimala filmove i serije i posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka. U braku je s kolegom Predragom Mikijem Manojlovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jdp (@jdpbgd)

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine i imaju sina Ivana. Iako je glumac od supruge stariji dve decenije, ta razlika nikada im nije predstavljala problem.

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od retkih intervjua o privatnom životu otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

Glavni junaci Jadranka i Veljko polako zašli u krizu srednjih godina

- Glumačke ekipa ostaje nepromenjena, bar najuže jezgro. Znači, imate Jadranku, Veljka, malu Vidu, Mikija, Ćuftu, Aleksandru, Milenu, to su svi likovi koji su sa nama od prve sezone, oni su svi dalje tu, i Radmilu, Jadrankinu mamu. Ima puno novih likova, a jedino se u svim epizodama pojavljuje Tamara i igra ženu mog advokata, kog igra Ćetković - objasnio je Kičić.

Mala Lena Lazović, koja je tumači lik ćerke Vide, neće igrati u trećem delu. U prvoj sezoni je imala četiri i po godine, u drugoj sedam, a u trećoj će imati jedanaest. Ona je porasla, a zameniće je nova glumica

Kičić već godinama radi s Markom Manojlovićem i Gvozdenom Đurićem, dok oko produkcije mu je velika pomoć producent Snežana (Penev) van Hauvelingen i Ivan Krstović.

Prema njegovim rečima, snimanje je izazovno, snimaju 12 sati dnevno šest dana u nedelji. 

- Svakog dva dana hteo da sam da dignem ruke od svega - poručio je Kičić.

Jesu li Jadranka i Veljko zadovoljni svojim životima i hoće li prevazići krizu srednjih godina, ostaje da vidimo u novim epizodama.

Ostavite komentar