OI 2024

(UŽIVO) DANAŠNJI DAN ŠTO SE SRPSKOG TIMA TIČE KOMPLETIRAJU ODBOJKAŠICE

Odličan najvijački dan za Srbiju na OI 2024

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

29/07/2024 > 20:38

podeli vest:

(UŽIVO) DANAŠNJI DAN ŠTO SE SRPSKOG TIMA TIČE KOMPLETIRAJU ODBOJKAŠICE
Foto: K1info/Tanjug/AP


Treći takmičarski dan za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu obeležiće duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u drugom kolu teniskog turnira.

Mnogi su današnji duel, njihov 60. međusobni, nazvali "Poslednji ples", a početak se očekuje oko 14 sati. Novak Đoković vodi 30:29, a poslednji meč, upravo na Rolan Garosu pre dve godine u četvrtfinalu, dobio je Nadal (3:1). Osim njihovog meča,  gledaćemo odbojkašice i basketaše, Anja Crevar će plivati, Damir i Zorana pucati, Marica Perišić i Natalija Šadrina boriti... Neka treći dan počne!
 

UŽIVO

 
Odbojkašice Srbije igraju od 21 čas protiv Francuske

Odbojkašice Srbije kompletiraće današnji dan što se srpskog olimpijskog tima tiče. Protivnik će im u prvom kolu biti domaćin Francuska, a njihove odbojkašice imaće veliku podršku sa tribina. Dešavanja sa samog terena možete pratiti ovde.

Marica nije uspela

Srpska džudistkinja, Marica Perišić neće se boriti za bronzanu medalju, pošto je u repasažu izgubila od Japanke Haruke Funakubo iponom.

Dobile su već posle manje od jednog minuta borbe šido i jedna i druga džudistkinja zbog povlačenja i izbegavanja borbe, a Japanka je pokušala potom da dođe do vazarija, ali nije u tome uspela.

Na kraju je Funakubo uspela da napravi polugu i da našu džudistkinju drži na parteru prvo 10 sekundi za vazari, a onda još 10 za ipon.

Marica, nažalost nije uspela da se otrgne!  

Stigle su i dobre vesti za našu džudistkinju! 

 

Nažalost Perišićka bez polufinala! Nada se repesažu..

 

 

Marica Perišić u četvrtfinalu!

 

 

 

Natalija Šadrina u četvrtfinalu!

Srpska bokserka Natalija Šadrina plasirala se u četvrtfinale kategorije do 60 kg! Ona je na poene bila bolja od Alžirke Nađije Kelif! Tamo je čeka težak posao, pošto će joj rivalka biti kineskinja Jang Melu.
 

Anja Crevar bez finala!

 

 

Nažalost srpska plivačica na 400m mešovito, Anja Crevar nije uspela da se plasira u finale takmičenja, pošto u svojoj kvalifikacionoj grupi završila kao poslednja, osma, sa rezultatom 4:49:16. 
 
Anja Crevar uskoro u bazenu!
U 11.00 časova pliva Anja Crevar u kvalifikacionoj trci na 400 metara mešovitim stilom.

Srpska plivačica će nastupiti u prvoj kvalifikacionoj grupi, a plasman u finale obezbediće osam najbržih od ukupno 16 takmičarki.

Ako zasluži mesto među finalistima, Crevar će plivati za medalju večeras od 20.30.

Pobeda za Maricu Perišić 

Reprezentativka Srbije u džudou Marica Perišić plasirala se danas u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 57 kilograma, pošto je u prvom kolu savladala Manitu Šrestu Pradan iz Nepala.

Foto: Starsport

 

Marica Perišić je do pobede stigla iponom. Srpska džudistkinja će se kasnije danas u osmini finala sastati sa Čeng-Ling Lien. 

Zorana Arunović i Damir Mikec obezbedili medalju

Zorana Arunović i Damir Mikec obezbedili su prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su se danas plasirali u finale u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj. 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Srpski strelci će se za zlatnu medalju boriti protiv turskog para Seval Ilajda Tarhan i Jusuf Dikec.

Na kraju dana, od 21 sat, odbojkašice Srbije igraju prvi meč na turniru protiv Francuske.

Ostavite komentar